Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Polestar velgen: Innovatief en elegant voor uw elektrische auto

Polestar, als een pionier in de wereld van elektrische en hybride voertuigen, vereist velgen die zijn innovatieve en vooruitstrevende karakter weerspiegelen. Onze collectie van Polestar velgen is speciaal ontworpen voor modellen zoals de Polestar 1 en Polestar 2, en biedt een perfecte harmonie tussen stijl en milieubewustzijn. Deze velgen versterken niet alleen de moderne en minimalistische esthetiek van uw Polestar, maar dragen ook bij aan een efficiëntere en dynamischere rijervaring.

Gemaakt met geavanceerde materialen en technologieën, zijn onze Polestar velgen ontworpen om licht en duurzaam te zijn, wat essentieel is voor het maximaliseren van de actieradius en prestaties van elektrische voertuigen. Het ontwerp van de velgen is afgestemd op de unieke eisen van elektrische mobiliteit, met een focus op aerodynamica en esthetiek. Met een reeks aan stijlen, van strak en verfijnd tot meer uitgesproken en dynamisch, bieden onze velgen de perfecte manier om uw Polestar te personaliseren en de geavanceerde technologie en het duurzame karakter ervan te benadrukken. Kies voor onze Polestar velgen voor een upgrade die zowel de prestaties als de stijl van uw elektrische auto verhoogt.

Ervaar een upgrade in stijl en prestaties met onze Polestar velgen. Perfect voor het accentueren van uw geëlektrificeerde rijervaring.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Polestar?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Polestar

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken