Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Elit Wheels

Elit Wheels: Innovatief en technologisch geavanceerd design

Elit Wheels, een geregistreerd handelsmerk van Elit Jant San.Tic. A.S., is gevestigd in Turkije en staat bekend om zijn innovatieve en technologisch geavanceerde lichtmetalen velgen. Met een fabrieksterrein van 14.000 m² en een professioneel team met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, blijft Elit Wheels groeien door zich altijd aan te passen aan de nieuwste technologieën zonder concessies te doen aan kwaliteit en principes. Elit Wheels produceert lichtmetalen velgen in de maten 13''-20'' met behulp van computergestuurde lage druk gietmachines en speciale aluminiumlegeringen. Hun producten voldoen volledig aan de internationale E.T.R.T.O-normen en ondergaan meer dan 30 verschillende productieprocessen. Deze processen zorgen ervoor dat elk wiel voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, bevestigd door strenge kwaliteitscontroles en certificeringen zoals KBA Quality Management System, TUV en ISO 9001:2015. Het assortiment van Elit Wheels omvat diverse modellen zoals de EJ02 AGILE, EJ03 MIGHTY, en EJ06 ROCKY in zwarte uitvoeringen met gepolijste voorkant, en de EJ11 VEGA en EJ12 VIGOR in zowel zwart als palladium. Deze wielen zijn beschikbaar in maten van 15 tot 20 inch. De EW-serie, waaronder modellen zoals de EW01 STARGAZE en EW02 WILD BEAUTY, biedt een nog breder scala aan maten en afwerkingen, waaronder mat zwart, palladium en zilver. Elit Wheels is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardige, duurzame en stijlvolle velgen. Ze bieden een perfecte combinatie van prestatie, esthetiek en kwaliteit, geschikt voor een breed scala aan voertuigen en smaken. Met hun uitgebreide assortiment en toewijding aan innovatie en kwaliteit, zijn Elit Wheels een uitstekende keuze voor zowel alledaags rijden als voor de meer veeleisende autoliefhebber.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Elit velgen voor uw voertuig te vinden.

Elit velgen overzicht

Elit velgen gemakkelijk online bestellen

Kies Elit Wheels voor een unieke mix van stijl en prestatie. Geproduceerd in Turkije met de nieuwste technologieën, beschikbaar in diverse maten en designs

Bij diverse modellen van Elit kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Ford en Fiat. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Elit Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Elit velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Elit velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Elit Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Elit Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Elit Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Elit Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Elit Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Elit Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Elit Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Elit Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Elit Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Elit Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Elit Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Elit Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Elit Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Elit Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Elit Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Elit Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Elit Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken