Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Elit Wheels

Elit Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Elit velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Elit Wheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Ford en Renault. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Elit Wheels, variërend van 14 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Elit velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Elit Wheels

Fabriek en technische afdeling

Elit Wheels is een geregistreerd handelsmerk van Elit Jant San.Tic. A.S. Ons bedrijf is gevestigd in Turkije, Manisa Industrial Zone op een terrein van 14000 m2. Dankzij het professionele team met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, blijft Elit Wheels groeien en altijd op de hoogte van de laatste technologie, en maakt geen compromissen ten aanzien van de kwaliteit en haar principes.

Onze wielen worden geproduceerd door computergestuurde lage druk gietmachines met behulp van speciale aluminium legering, volledig in overeenstemming met de internationale E.T.R.T.O (The European Tyre and Rim Technical Organization) normen. Elit Wheels produceert op maat gemaakte lichtmetalen velgen in de maten 13''-20''. Alle onderzoek en ontwikkeling, product ontwerp, product simulatie activiteiten en alle productie fasen worden uitgevoerd in ons bedrijf door middel van hoog technologische ondersteuning.
meer dan 30 verschillende productieprocessen

Onze topkwaliteit wielen zijn het resultaat van meer dan 30 verschillende productieprocessen en doorstaan diverse tests die worden uitgevoerd in testlaboratoria en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze productiefaciliteit heeft KBA Quality Management System, TUV en ISO 9001:2015 Quality Certificate onze wielen worden momenteel geëxporteerd naar Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Elit velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Elit Wheels velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Elit Wheels heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Elit Wheels velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Elit Wheels Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Elit Wheels zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Elit Wheels zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Elit Wheels modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Elit Wheels lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Elit Wheels velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Elit Wheels velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Elit Wheels velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Elit Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Elit Wheels velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Elit Wheels is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Elit Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Elit Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Elit Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Elit Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Elit Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Elit Wheels velgen, daarnaast worden Elit Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Elit Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Elit Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Elit Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Elit Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Elit Wheels velgen?

Elit Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Elit Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Elit Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Elit Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!