Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Beyern

Beyern velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Beyern velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Beyern en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Beyern velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Beyern

Beyern Wheels is opgericht als een bedrijf met de strikte missie het ontwerpen, engineeren en produceren van hoge kwaliteit, hoge precisie, hoge stijl aftermarket- wielen voor BMW auto's. Wij maken geen OE BMW wielen of kopieën van originele BMW wielen. Wij ontwikkelen aftermarket-velgen die ervoor zorgen dat u uw originele BMW velgen wilt demonteren.

Door ons te concentreren op BMW wielen kunnen we de strenge normen en unieke specificaties van BMW voertuigen nauwlettend in de gaten houden. Onze velgen worden gemaakt om precies op elk BMW model te passen. En onze wielen worden ontworpen met een verhoogde gevoeligheid voor het kenmerkende, Teutoonse oeuvre dat de uitrustingen definieert. Dat gaat verder dan design en heeft ook betrekking op de prestaties. Het heeft ons er bijvoorbeeld toe aangezet om te investeren in productietechnologieën die toonaangevend zijn op het gebied van wielen maken, zoals rotatie smeden. Rotatie smeden produceert lichtere wielen dan traditioneel gegoten wielen en lichter gewicht vertaalt zich in prestatieverbeteringen over de hele linie. Beyern promoot op agressieve wijze gespreiden wielen. Verspringende montages verbeteren ook de prestaties door de wielen op de achteras één tot anderhalve inch breder te maken dan op de vooras. Bredere wielen en banden verbeteren zowel de tractie bij het optrekken als de wegligging.

Beyern is er bijzonder trots op dat de Mesh is gecertificeerd door het gerenommeerde testlaboratorium TUV Austria. De certificering toont aan dat de Beyern Mesh wielen na strenge tests voldoen aan de strenge Duitse industrienormen. De TUV-certificaten kunnen worden gedownload op beyernwheels.com/bmw-wheels-tuv-certificates/

Bij Beyern doen we maar één ding en dat doen we goed. Custom aftermarket wielen voor BMW voertuigen.

Beyern velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Beyern velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Beyern velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Beyern leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Beyern op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Beyern velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Beyern velgen, daarnaast worden Beyern velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Beyern velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Beyern velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Beyern gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Beyern optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Beyern velgen?

Beyern gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Beyern op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Beyern bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Beyern bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag open van 09:00 tot 17:00!