Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Beyern

Beyern Wheels: Exclusieve aftermarket velgen voor BMW

Beyern Wheels onderscheidt zich als een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen, engineeren en produceren van hoogwaardige aftermarket-velgen uitsluitend voor BMW auto's. Hun missie is niet het namaken van OE BMW wielen, maar het creëren van superieure aftermarket-opties die uw originele BMW velgen overtreffen.

Het unieke van Beyern is hun focus op BMW-specifieke normen en specificaties, wat resulteert in velgen die perfect passen bij elk BMW model. Deze gespecialiseerde aanpak weerspiegelt zich niet alleen in het design, maar ook in de prestaties van de wielen. Een belangrijk aspect van hun productieproces is de toepassing van rotatie smeden, een geavanceerde techniek die lichtere, prestatiegerichte wielen oplevert.

Beyern is trots op hun geavanceerde ontwerpen zoals de Mesh, die de strenge Duitse industrienormen heeft doorstaan en gecertificeerd is door TUV Austria. Dit benadrukt hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Bovendien promoot Beyern gespreide wielmontages, wat een verbeterde prestatie oplevert door bredere wielen en banden op de achteras te plaatsen. Dit verbetert de tractie en wegligging aanzienlijk.

Een voorbeeld van hun productaanbod is de Beyern Rapp, beschikbaar in zilver met gepolijste lip, en de Beyern Ritz in Gunmetal met geborsteld voorkant, beide beschikbaar in 22-inch maten. Beyern Wheels belichaamt een unieke combinatie van geavanceerde technologie, hoogwaardige materialen en een gedetailleerd oog voor esthetiek, allemaal afgestemd op de unieke eisen van BMW voertuigen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Beyern velgen voor uw voertuig te vinden.

Beyern velgen overzicht

Beyern velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Beyern Wheels, gespecialiseerd in high-end aftermarket velgen exclusief ontworpen voor BMW auto's, met focus op precisie, stijl en prestaties.

Bestel velgen van Beyern en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Beyern velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Beyern velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Beyern velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Beyern velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Beyern velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Beyern velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Beyern velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Beyern velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Beyern velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Beyern velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Beyern velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Beyern online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Beyern eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Beyern velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Beyern velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Beyern velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Beyern bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Beyern velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Beyern velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken