Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 1AV

1AV Wheels: Kwaliteit en stijl voor performance voertuigen

1AV wielen, met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren '90, zijn een symbool van kwaliteit en stijl in de wereld van lichtmetalen velgen. Geproduceerd door de makers van de bekende merken AXE en Lenso, staat 1AV bekend om zijn aandacht voor detail, hoogwaardige constructie en een scala aan afwerkingsopties.

Het assortiment van 1AV bestaat uit verschillende modellen die perfect passen bij high-performance voertuigen van gerenommeerde merken zoals BMW, Audi, en Mercedes-Benz. Modellen zoals de ZX1, verkrijgbaar in zwart met gepolijst voorkant en satijnzwart, en de ZX10 en ZX10T, beide in zwart met gepolijst voorkant, zijn voorbeelden van de veelzijdigheid en het unieke design dat 1AV biedt.

Daarnaast omvat de collectie de ZX11-serie in zwart, zowel met als zonder gepolijst voorkant, en de ZX11T in zwart met getint gepolijst voorkant. De ZX12, verkrijgbaar in zwart en zwart met gepolijst voorkant, en de ZX14 in zwart met gepolijst voorkant, tonen de diversiteit in ontwerp en afwerking.

De ZX2-serie biedt meer variatie met opties in zwart en grijs, terwijl de ZX4-serie in zwart, beschikbaar in grotere maten van 20 en 22 inch, de collectie aanvult voor degenen die op zoek zijn naar grotere wielen. De ZX6-serie is ook verkrijgbaar in meerdere afwerkingen zoals zwart, grijs en satijnbrons, en de ZX9-serie in zwart, beschikbaar in 22 inch, toont de toewijding van 1AV aan het leveren van stijlvolle en dynamische wielopties.

1AV wielen zijn ontworpen volgens strenge normen, wat resulteert in een op maat gemaakte en aantrekkelijke reeks stijlen die zowel qua esthetiek als prestaties indruk maken. Voor autoliefhebbers die waarde hechten aan kwaliteit en een onderscheidende uitstraling, bieden 1AV wielen een perfecte combinatie van luxe en prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 1AV velgen voor uw voertuig te vinden.

1AV velgen overzicht

1AV velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de verfijnde kwaliteit van 1AV wielen, gemaakt door de makers van AXE en Lenso. Kies uit een scala aan maten en stijlen, ideaal voor BMW, Audi, Mercedes-Benz en meer.

Bestel velgen van 1AV en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 1AV velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 1AV velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 1AV velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 1AV velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 1AV velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 1AV velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 1AV velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 1AV velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 1AV velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 1AV velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 1AV velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 1AV online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 1AV eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 1AV velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 1AV velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 1AV velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 1AV bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 1AV velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 1AV velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken