Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo US Mags

US Mags velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? US Mags weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, US Mags velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van US Mags treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van US Mags zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van US Mags, variërend van 15 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande US Mags velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over US Mags

De langste traditie van aangepaste wielen begon in het midden van de jaren zestig toen de Amerikaanse race-legende Parnelli Jones en zijn jeugdvriend Art Hale Sr. een wielenbedrijf begonnen met de naam US Mags. Parnelli was verbonden aan Firestone Tire and Rubber en had een bron nodig van brede wielen voor de high performance banden die hij destijds in zijn winkels verkocht. US Mags werden in de westelijke staten gedistribueerd door Firestone filialen en Parnelli Jones winkels.In 1970 concentreerde Parnelli Jones zich op zijn groeiende keten van detailhandelszaken en op de raceteams die hij oprichtte. Art Hale begon de wielhandel uit te breiden. In de daaropvolgende jaren verwierf hij verschillende kleine of failliete wielbedrijven. Sommige kocht hij om technologie te verwerven, andere om ontwerpen te ontwikkelen, en in sommige gevallen om zijn aluminiumvoorraad beter te beveiligen.Het was in deze periode dat Ansen Wheels toetrad tot de Hale Wheels familie, spoedig gevolgd door Rebel Wheel. Later in het decennium, werd Dan Gurney Racing Wheels ook uitgekocht. Een ander bedrijf dat door de US Mags werd overgenomen was een klein wielmerk uit de Bay Area, American Racing genaamd. Misschien vanwege Parnelli's raceverleden werd American Racing de merknaam waaronder Art Hale alle andere merken wilde groeperen.

US Mags velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment US Mags velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment US Mags velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van US Mags leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van US Mags op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

US Mags velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor US Mags velgen, daarnaast worden US Mags velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om US Mags velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden US Mags velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van US Mags gemonteerd met banden?

U kunt velgen van US Mags optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar US Mags velgen?

US Mags gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van US Mags op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van US Mags bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van US Mags bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!