Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Emotion

Emotion Wheels: Gecertificeerde topkwaliteit en stijlvolle designs

Emotion Wheels, bekend om hun streven naar technische uitmuntendheid en stijlvolle designs, staat garant voor lichtmetalen velgen van de hoogste kwaliteit. Elk wiel wordt getest volgens de strengste kwaliteitsnormen, waarbij zowel techniek als afwerking aan bod komen. De velgen van Emotion Wheels bereiken de markt alleen na een grondige inspectie en goedkeuring door de Duitse TÜV, wat een teken is van hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Het productaanbod van Emotion Wheels omvat diverse stijlen en maten, geschikt voor een breed scala aan voertuigen en smaken. Modellen zoals de EMOTION CONCAVE, verkrijgbaar in mat zwart en zilver met stalen lippen in maten van 19 en 20 inch, zijn perfect voor liefhebbers van een diepe, sportieve look. De EMOTION MASH-serie, beschikbaar in gunmetal en matzilver met gepolijste voorkant in maten van 18 tot 20 inch, biedt een moderne en veelzijdige optie. Voor een meer race-geïnspireerde esthetiek is de EMOTION RACING in zwart met gepolijste voorkant beschikbaar in 18 inch, terwijl de EMOTION STRADA-serie in zwart met gepolijste undercut en hyperzwart in maten van 17 tot 20 inch een verfijnde en elegante keuze is. Tot slot is de EMOTION WASABI, verkrijgbaar in hyperzilver en mat zwart met gepolijste lip in 19 en 20 inch, een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een opvallende en dynamische uitstraling. Emotion Wheels combineert perfect techniek met esthetiek, wat resulteert in velgen die niet alleen uw auto verbeteren op het gebied van prestatie, maar ook een aanzienlijke bijdrage leveren aan de algehele uitstraling. Met hun gecertificeerde kwaliteit en gevarieerd assortiment zijn Emotion Wheels een topkeuze voor diegenen die zowel waarde hechten aan veiligheid als aan stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Emotion velgen voor uw voertuig te vinden.

Emotion velgen overzicht

Emotion velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor Emotion Wheels voor een superieure rijervaring. TÜV-gecertificeerde velgen in diverse maten en stijlen. Perfecte mix van techniek en esthetiek.Alle Emotion velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Emotion en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Emotion velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Emotion velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Emotion velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Emotion velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Emotion velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Emotion velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Emotion velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Emotion velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Emotion velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Emotion velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Emotion velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Emotion online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Emotion eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Emotion velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Emotion velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Emotion velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Emotion bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Emotion velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Emotion velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken