Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Volkswagen velgen: Stijlvol en betrouwbaar voor uw auto

Volkswagen, een merk dat wereldwijd wordt gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit, verdient velgen die deze kenmerken aanvullen. Onze collectie Volkswagen velgen is speciaal ontworpen voor populaire modellen zoals de Golf, Passat, en Tiguan, en biedt een stijlvolle upgrade die de rijervaring en het uiterlijk van uw Volkswagen verbetert. Deze velgen zijn niet alleen een visuele toevoeging, maar verbeteren ook de prestaties en de veiligheid van uw voertuig.

Vervaardigd met een focus op duurzaamheid en kwaliteit, combineren onze Volkswagen velgen een modern design met de robuustheid die nodig is voor zowel stedelijke als off-road uitdagingen. Ze bieden een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, wat essentieel is voor het behoud van de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Volkswagen voertuigen. Met een diversiteit aan ontwerpen, van subtiel en elegant tot sportief en dynamisch, bieden onze velgen de mogelijkheid om uw Volkswagen te personaliseren en een persoonlijke touch toe te voegen. Kies voor onze Volkswagen velgen om de kwaliteit en moderne uitstraling van uw auto te versterken, terwijl u geniet van een verbeterde rijervaring.

Verfraai uw Volkswagen met onze premium velgen. Perfect voor een combinatie van Duitse kwaliteit en moderne esthetiek.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Volkswagen?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Volkswagen

Volkswagen Arteon

Volkswagen Bora

Volkswagen CC

Volkswagen Corrado

Volkswagen Cross Up!

Volkswagen EOS

Volkswagen Fox

Volkswagen Golf Sportsvan

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.6

Volkswagen ID.7

Volkswagen ID.Buzz

Volkswagen Kever

Volkswagen Lupo

Volkswagen Passat CC

Volkswagen Phaeton

Volkswagen Scirocco

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Roc

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taos

Volkswagen Teramont

Volkswagen Up

Volkswagen Vento

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken