Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Borbet

Borbet velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Borbet is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Borbet design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Borbet velgen. Bij diverse modellen van Borbet kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi, Volkswagen en Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Borbet velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Borbet, variërend van 14 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Borbet velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Borbet

Het in Duitsland gevestigde Borbet werd opgericht in 1881 en is een belangrijke leverancier van wielen voor veel van Europa's meest prestigieuze merken.

Borbet heeft zijn plaats verdiend onder de beste fabrikanten van lichtmetalen velgen in de wereld van vandaag. Uit de vloeibare vlam van gesmolten legering creëert Borbet een aluminium lichtmetalen velg van de hoogste kwaliteit. Voordat het wiel klaar is, zal het de meest extreme testen in kwaliteitsborging hebben ondergaan, waardoor een wiel van hoge kwaliteit voor uw voertuig gegarandeerd is.

Het begon in 1962 toen Peter Wilhelm Borbet, de huidige voorzitter, begon met de productie van zandgegoten, zwaartekrachtgegoten en ook lagedrukgegoten onderdelen voor vele verschillende industrieën. In 1977 begon Borbet met de productie van lichtmetalen velgen voor personenauto's en bedrijfswagens. Vandaag specialiseert de onderneming zich meer en meer in de ontwikkeling en productie van wielen - van ontwerp tot productie.

De innovatieve technologieën van de fabriek en de milieuvriendelijke productie, evenals die van haar zusterondernemingen over de hele wereld, resulteren in een totale capaciteit om miljoenen wielen per jaar te produceren.

Met een uitgebreid kwaliteitsborgingssysteem en een staf van bekwame en toegewijde medewerkers heeft Borbet een belangrijke marktpositie verworven en werd als een van de eerste fabrikanten van lichtmetalen wielen met succes gecertificeerd volgens de DIN ISO 9001-norm voor haar kwaliteitsmanagementsysteem. Sinds die eerste certificering heeft Borbet het ISO 14001-certificaat voor haar milieumanagementsysteem en zowel het ISO/TS 16949- als het ISO 9001-certificaat voor kwaliteitsmanagement behaald.

De onderneming produceert niet alleen aftermarketwielen, maar is ook een Original Equipment-leverancier voor de auto-industrie. Tot de klanten behoren BMW, Volkswagen, Audi, Ford en meer.

Borbet is ook actief betrokken bij de autosport en ondersteunt het SEAT-team van het FIA WTCC (World Touring Car Championship).

Borbet velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Borbet zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Borbet zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Borbet modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Borbet lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Borbet velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Borbet velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Borbet velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Borbet velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Borbet velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Borbet is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Borbet velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Borbet velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Borbet leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Borbet op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Borbet velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Borbet velgen, daarnaast worden Borbet velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Borbet velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Borbet velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Borbet gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Borbet optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Borbet velgen?

Borbet gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Borbet op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Borbet bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Borbet bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!