Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Borbet

Borbet: Een rijke historie van Duitse kwaliteit lichtmetalen velgen

Borbet Leichtmetallräder, een naam die al sinds 1881 synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de wereld van lichtmetalen velgen. Dit Duitse merk, gerenommeerd en gerespecteerd in heel Europa, biedt een breed scala aan velgen die voldoen aan de hoogste normen van esthetiek en functionaliteit.

Elke Borbet velg is een toonbeeld van technologische precisie, gecombineerd met traditioneel vakmanschap. De collectie omvat een diversiteit aan stijlen en maten, geschikt voor een breed spectrum aan voertuigen, van prestigieuze merken zoals BMW en Audi tot de dagelijkse Volkswagen en Ford modellen. Met designs variërend van de klassieke Borbet A, de moderne BY, tot de verfijnde Borbet Z, is er voor elk wat wils.

Borbet is toegewijd aan innovatie en duurzaamheid, met een assortiment dat zich voortdurend aanpast aan de veranderende behoeften van de automarkt. Of het nu gaat om een sportwagen of een SUV, Borbet biedt velgen die niet alleen uw voertuig verfraaien, maar ook de rijervaring verbeteren. Elk model, zoals de Borbet Y met unieke kleuraccenten of de prachtige Borbet W-serie, draagt bij aan een onderscheidende uitstraling van uw auto. Kies voor Borbet als u waarde hecht aan kwaliteit, stijl en een rijke historie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Borbet velgen voor uw voertuig te vinden.

Borbet velgen overzicht

Borbet velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Borbet Leichtmetallräder, een mix van traditioneel vakmanschap en moderne technologie. Ideaal voor BMW, Volkswagen, Audi en meer.

Bij diverse modellen van Borbet kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi, Volkswagen en Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Borbet velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Borbet en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Borbet velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Borbet velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Borbet velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Borbet velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Borbet velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Borbet velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Borbet velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Borbet velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Borbet velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Borbet velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Borbet velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Borbet online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Borbet eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Borbet velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Borbet velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Borbet velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Borbet bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Borbet velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Borbet velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken