Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alurims

Alurims: Innovatieve en duurzame Flow Forming velgen

Alurims, opgericht in 2007, is een bedrijf dat zich richt op het voldoen aan de behoeften van hun klanten door het leveren van hoogwaardige producten tegen een redelijke prijs. Met de klanttevredenheid als hoogste prioriteit, combineert Alurims passie voor mooie auto's en tuning met innovatieve productontwikkeling.

Het merk ALURIMS® staat symbool voor deze passie en inzet voor kwaliteit. Hun velgen zijn het resultaat van zorgvuldig ontwerp en worden gekenmerkt door hun eigen, geregistreerde ontwerpen in drie prachtige kleuren. Deze velgen worden vervaardigd met het geavanceerde Flow Forming productieproces, wat resulteert in velgen die zowel duurzaam zijn als licht van gewicht.

De AR001-serie van Alurims is een toonbeeld van hun vakmanschap, beschikbaar in maten 18, 19 en 20 inch en in afwerkingen zoals zwart met gepolijst voorkant, brons met gepolijst voorkant en hyperzwart. De AR002-serie, verkrijgbaar in hyperzwart, toont ook de toewijding van Alurims aan stijlvolle en functionele ontwerpen.

Het gebruik van Flow Forming technologie door Alurims zorgt ervoor dat hun velgen uitblinken in termen van gewichtsbesparing en sterkte, terwijl ze ook een grotere weerstand bieden tegen beschadigingen en vervormingen. Dit maakt Alurims velgen bijzonder aantrekkelijk voor tuningliefhebbers en auto-enthousiasten die op zoek zijn naar een optimale balans tussen prestaties en esthetiek.

Door te kiezen voor Alurims wielen, kiest men voor een merk dat innovatie, duurzaamheid en passie voor auto's belichaamt. Alurims biedt een perfecte combinatie van technologie en design, ideaal voor diegenen die hun voertuig willen verbeteren met zowel visuele aantrekkingskracht als verbeterde prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alurims velgen voor uw voertuig te vinden.

Alurims velgen overzicht

Alurims velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Alurims, een toonaangevend merk in aluminium sportvelgen, bekend om hun lichtgewicht en sterke Flow Forming technologie. Ideaal voor tuning en auto-enthousiasten.

Bestel velgen van Alurims en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Alurims velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alurims velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Alurims velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Alurims velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Alurims velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Alurims velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Alurims velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Alurims velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Alurims velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Alurims velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Alurims velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Alurims online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Alurims eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Alurims velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Alurims velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Alurims velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Alurims bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Alurims velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Alurims velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken