Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alurims

Over Alurims

Het bedrijf F. H. U. ALUSPORT Krystian ?led? werd opgericht in 2007. De missie van het bedrijf is om aan de behoeften van hun klanten te voldoen en producten te leveren die een perfecte kwaliteit combineren met een redelijke prijs.

Ze stellen de tevredenheid van onze klanten voorop. De winst die ze maken is slechts een bonus. Teruggaand naar het begin, werden eerst passie en dromen geboren, daarna doel. Dankzij hun consistentie en geduld hebben we ze automobielbedrijf F. H. U. ALUSPORT Krystian ?led? opgericht. Stap voor stap hebben ze het aanbod ontwikkeld en verrijkt met toonaangevende merken van aluminium wielen.

Het merk ALURIMS® is iets, dat altijd in hun gedachten was, en eindelijk kwamen de langverwachte velgen. Zorgvuldig ontworpen aluminium velgen weerspiegelen perfect de liefde en passie - mooie auto's en tuning. ALURIMS® velgen zijn 100% eigen, geregistreerde ontwerpen in 3 prachtige kleuren. De gloednieuwe velgen zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van het FLOW FORMING productieproces. Deze methode geeft de velgen de kwaliteiten die ze het meest wilden - duurzaamheid ten tegelijkertijd het verminderen van het gewicht.

Het grootste voordeel van e velgen is de technologie waarmee ze gemaakt zijn - Flow Forming - de nieuwste mode in het productieproces van aluminium sportvelgen. Velgen die volgens deze methode zijn gemaakt, worden gekenmerkt door een laag gewicht en tegelijkertijd veel grotere sterkte. Bovendien biedt het een veel grotere weerstand tegen beschadiging en vervorming.

Alurims velgen overzicht

Alurims velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Alurims velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Alurims, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Alurims velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Alurims velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Alurims velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Alurims leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Alurims op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Alurims velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Alurims velgen, daarnaast worden Alurims velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Alurims velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Alurims velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Alurims gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Alurims optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Alurims velgen?

Alurims gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Alurims op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Alurims bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Alurims bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!