Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Elegance

Elegance Wheels: Perfectie in ontwerp en technologie

Elegance Wheels, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige lichtmetalen velgen, combineert nauwkeurig ontwerp met geavanceerde productietechnologie. Hun passie voor design en technologie is duidelijk zichtbaar in hun productassortiment, dat continu wordt uitgebreid en vanuit hun Duitse fabriek door heel Europa wordt gedistribueerd. Elegance Wheels onderscheidt zich door een persoonlijke benadering van hun vakhandelklanten, ondersteund door een professionele buitendienst.

Milieubewustzijn is een sleutelcomponent van het Elegance merk. Hun lichte wielen dragen bij aan een lager brandstofverbruik en verminderen de CO2-uitstoot, wat een belangrijk voordeel is in de hedendaagse milieubewuste wereld. Met hun flowforming tuner velgen bereiken ze indrukwekkend lage gewichten, zoals 9,4 kg voor 19-inch velgen, wat zowel de prestaties als de efficiëntie van voertuigen ten goede komt.

Het productassortiment van Elegance Wheels omvat modellen zoals de E1 CONCAVE in zwart en zilver, beschikbaar in maten van 19 tot 21 inch, en de E2 FF in hyperzilver en getint metaal, beschikbaar in 20 inch. De E3-serie, beschikbaar in zwart en geborsteld titanium, en de FF 550 in zwart, beide verkrijgbaar in maten van 19 tot 21 inch, tonen de diversiteit en aanpassingsvermogen van Elegance aan verschillende stijlvoorkeuren.

Alle producten van Elegance ondergaan strenge kwaliteitscontroles en worden geleverd met sterkterapporten of onderdelenrapporten. Dit garandeert dat klanten velgen ontvangen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Elegance velgen zijn dus een uitstekende keuze voor automobilisten die waarde hechten aan zowel stijl als duurzaamheid, en die een milieuvriendelijke optie willen zonder in te leveren op design en kwaliteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Elegance velgen voor uw voertuig te vinden.

Elegance velgen overzicht

Elegance velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de superioriteit van Elegance lichtmetalen velgen. Stijlvol en milieuvriendelijk met een laag gewicht voor minder CO2-uitstoot. Beschikbaar in diverse maten en kleuren.Alle Elegance velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Elegance en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Elegance velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Elegance velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Elegance velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Elegance velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Elegance velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Elegance velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Elegance velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Elegance velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Elegance velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Elegance velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Elegance velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Elegance online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Elegance eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Elegance velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Elegance velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Elegance velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Elegance bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Elegance velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Elegance velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken