Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cesam

Over Cesam

Cesam Wheels is een toonaangevende speler op het gebied van auto-accessoires, met een specialisatie in hoogwaardige wielen die de esthetiek en prestaties van voertuigen verbeteren. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan vakmanschap biedt Cesam een breed assortiment aan innovatieve en stijlvolle wielontwerpen die voldoen aan de uiteenlopende smaken van autoliefhebbers wereldwijd.

De wielen van Cesam worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om duurzaamheid en prestaties te waarborgen. Of het nu gaat om strakke lijnen, opvallende details of een compromisloze focus op functionaliteit, Cesam Wheels streeft ernaar om aan de verwachtingen van de meest veeleisende autoliefhebbers te voldoen.

Het assortiment van Cesam omvat een verscheidenheid aan ontwerpen en maten, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om de perfecte wielen te kiezen die passen bij de stijl en specificaties van hun voertuigen. Of het nu gaat om sportieve prestaties, een verfijnde uitstraling of een combinatie van beide, Cesam Wheels biedt een diverse selectie die de persoonlijkheid van elke auto versterkt.

Met een focus op kwaliteit, design en innovatie blijft Cesam Wheels een favoriete keuze voor autoliefhebbers die streven naar uitmuntendheid in elk detail. Ontdek de wereld van Cesam Wheels en geef uw voertuig een onderscheidend tintje met wielen die zowel vorm als functie omarmen.

Cesam velgen overzicht

Cesam velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Cesam velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Cesam kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cesam, variërend van 14 inch tot en met 18 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Cesam velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Cesam zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Cesam zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Cesam modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Cesam lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Cesam velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Cesam velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Cesam velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Cesam velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Cesam velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Cesam leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Cesam op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Cesam velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Cesam velgen, daarnaast worden Cesam velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Cesam velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Cesam velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Cesam gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Cesam optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Cesam velgen?

Cesam gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Cesam op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Cesam bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Cesam bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!