Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cesam

Cesam velgen: Innovatie en stijl voor de moderne automobilist

Cesam Wheels, een leidende naam in de wereld van auto-accessoires, specialiseert zich in de productie van hoogwaardige wielen die zowel de esthetiek als de prestaties van voertuigen naar een hoger niveau tillen. Met een rijke historie in vakmanschap en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit, heeft Cesam een reputatie opgebouwd als een merk dat voldoet aan de verwachtingen van autoliefhebbers wereldwijd.

Het uitgebreide assortiment van Cesam toont de diversiteit en innovatie in hun ontwerpen. Met modellen zoals Artik, Bankizz, Bird, Daytona II, Kargo, Misano, Motegi, Sky, Tayga en Tomcat, biedt Cesam een reeks aan wielen die geschikt zijn voor verschillende smaken en vereisten. Elk model wordt vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en betrouwbare prestaties.

De wielen van Cesam, variërend van strak mat zwart en elegant antraciet tot glanzend zilver en chroom, zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar bieden ook een functioneel voordeel. Ze zijn ontworpen om zowel de rijervaring als het uiterlijk van het voertuig te verbeteren, wat Cesam Wheels een gewilde keuze maakt voor degenen die waarde hechten aan zowel vorm als functie.

Cesam Wheels blijft zich focussen op innovatie, kwaliteit en design, en versterkt daarmee zijn positie als een topkeuze voor automobilisten die streven naar uitmuntendheid in elk detail van hun voertuig. Met Cesam kiest u voor wielen die een unieke balans bieden tussen esthetische verfijning en hoogstaande prestaties, waardoor uw auto zich onderscheidt op de weg.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cesam velgen voor uw voertuig te vinden.

Cesam velgen overzicht

Cesam velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Cesam Wheels, waar vakmanschap en design samenkomen voor hoogwaardige autoaccessoires. Kies uit een divers aanbod aan wielontwerpen die zowel prestatie als esthetiek verbeteren.

Bij diverse modellen van Cesam kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cesam en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Cesam velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cesam velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Cesam velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Cesam velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Cesam velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Cesam velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Cesam velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Cesam velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Cesam velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Cesam velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Cesam velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Cesam online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Cesam eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Cesam velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Cesam velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Cesam velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Cesam bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Cesam velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Cesam velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken