Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Tesla velgen: Modern en efficiënt voor uw elektrische auto

Tesla, als pionier in de wereld van elektrische voertuigen, vereist velgen die zijn geavanceerde en milieuvriendelijke aard weerspiegelen. Onze selectie van Tesla velgen is speciaal ontworpen voor modellen zoals de Model S, Model 3, Model X, en Model Y. Deze velgen versterken niet alleen de strakke en moderne uitstraling van uw Tesla, maar dragen ook bij aan een efficiëntere en dynamischere rijervaring.

De door ons aangeboden velgen voor Tesla-modellen zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en duurzame materialen, wat resulteert in een lichtgewicht en aerodynamisch ontwerp. Dit is cruciaal voor het maximaliseren van de actieradius en het verminderen van het energieverbruik van elektrische voertuigen. Met een scala aan stijlen, van minimalistisch en verfijnd tot meer uitgesproken en dynamisch, bieden onze velgen de perfecte manier om uw Tesla te personaliseren en te benadrukken dat u vooroploopt in de elektrische mobiliteitsrevolutie. Kies voor onze Tesla velgen om de innovatieve geest en het duurzame karakter van uw elektrische auto te weerspiegelen, terwijl u geniet van verbeterde prestaties en een stijlvolle uitstraling.

Optimaliseer de uitstraling en prestaties van uw Tesla met onze premium velgen. Perfect voor een geavanceerde en duurzame rijervaring.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Tesla?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken