Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Petrol

Petrol Wheels: Stijlvolle en veelzijdige velgen van de TSW groep

Petrol Wheels, een dochteronderneming van TSW, biedt een uitgebreide reeks velgen die bekend staan om hun veelzijdigheid en breed scala aan stijlen en afwerkingen. Deze velgen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van een breed spectrum aan voertuigen, waarbij er voor bijna elk model een passende optie beschikbaar is.

In het assortiment van Petrol Wheels vindt u diverse modellen zoals de P0A, verkrijgbaar in zwart met gepolijst voorkant en mat zwart; de P1A in zwart met gepolijste accenten; en de P1B in zowel zwart met gepolijste lip als mat zwart. Ook biedt het merk de P2A in mat zwart en zilver met een gepolijst voorkant, en de P2B in zwart en zwart met gepolijst voorkant. Voor liefhebbers van diversiteit zijn er de P3A en P3B modellen, beschikbaar in kleuren zoals mat zwart, zilver met gepolijst voorkant, en zilver.

Deze wielen zijn niet alleen stijlvol maar ook functioneel, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. De breedte van beschikbare maten zorgt ervoor dat er voor bijna elk voertuig een perfecte pasvorm is, van compacte auto's tot SUV's. Of u nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een opvallende verandering, Petrol Wielen biedt opties die zowel esthetisch aantrekkelijk als prestatiebevorderend zijn. Met Petrol Wheels kiest u voor een merk dat synoniem staat voor kwaliteit, stijl en veelzijdigheid, aangedreven door de betrouwbaarheid en innovatie van TSW.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Petrol velgen voor uw voertuig te vinden.

Petrol velgen overzicht

Petrol velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de veelzijdigheid van Petrol wielen, aangeboden door TSW, met een breed scala aan maten en stijlen voor bijna elk voertuig. Vind uw perfecte match!

Bestel velgen van Petrol en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Petrol velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Petrol velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Petrol velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Petrol velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Petrol velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Petrol velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Petrol velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Petrol velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Petrol velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Petrol velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Petrol velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Petrol online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Petrol eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Petrol velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Petrol velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Petrol velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Petrol bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Petrol velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Petrol velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken