Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Autec

Autec velgen: Innovatie en kwaliteit uit Zuid-Duitsland

Autec, gevestigd in Zuid-Duitsland en actief sinds 1988, heeft zichzelf gevestigd als een moderne wielenproducent die kwaliteit en innovatie vooropstelt. Met de bedrijfsfilosofie "stilstand is achteruitgang" heeft Autec zich continu ontwikkeld om de uitdagingen van een veranderende markt aan te gaan. Dit resulteert in een breed en aantrekkelijk assortiment van hoogwaardige lichtmetalen velgen.

Het assortiment van Autec, waaronder modellen zoals de Uteca, Skandic en Quatro 5H, weerspiegelt de nieuwste designtrends. Deze velgen zijn niet alleen een visueel statement met hun gepolijste en hoogglanzende afwerkingen, maar ze garanderen ook topkwaliteit. Van de klassieke Silver tot de moderne Matt Black with Polished Face, Autec biedt een verscheidenheid aan designs en maten die aan elke smaak en behoefte voldoen.

Autec's toewijding aan kwaliteitscontrole en beschikbaarheid heeft ertoe geleid dat het merk bekendstaat als een betrouwbare en solide leverancier in de markt. Of u nu op zoek bent naar velgen voor alledaags gebruik of iets unieks wilt toevoegen aan uw auto, Autec heeft voor ieder wat wils. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, levert Autec velgen die zowel qua design als kwaliteit een indrukwekkende statement maken. Ontdek de diversiteit en vakmanschap van Autec velgen en kies voor duurzaamheid en stijl voor uw auto.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Autec velgen voor uw voertuig te vinden.

Autec velgen overzicht

Autec velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Autec Velgen, een symbool van moderne designtrends en kwaliteit. Geniet van een breed assortiment stijlvolle en hoogwaardige velgen voor uw auto.

Bij diverse modellen van Autec kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Autec velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Autec en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Autec velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Autec velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Autec velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Autec velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Autec velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Autec velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Autec velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Autec velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Autec velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Autec velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Autec velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Autec online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Autec eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Autec velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Autec velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Autec velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Autec bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Autec velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Autec velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken