Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Diewe

Diewe Wheels: Hoogwaardige en veelzijdige lichtmetalen velgen

Diewe Wheels, gevestigd in Kissing, Beieren, heeft zich in de loop van een decennium ontwikkeld tot een prominente speler in de markt voor lichtmetalen velgen. Als dochteronderneming van DIEWE Diamantwerkzeuge GmbH, brengt Diewe Wheels een indrukwekkende expertise in het creëren van hoogwaardige en stijlvolle velgen.

De collectie van Diewe Wheels bevat een breed scala aan ontwerpen, variërend van de Alito-serie in zwart, platinum en zilver, tot de unieke en eigentijdse stijlen van de Avio- en Alla-modellen. Beschikbaar in verschillende inchmaten zoals 17, 18, 19, 20, en 22 inch, biedt Diewe Wheels een perfecte oplossing voor een veelheid aan voertuigtypes.

Elk wielmodel van Diewe combineert esthetiek met functionaliteit, met opties in mat zwart, platinum met gepolijste voorkanten, en diverse zilveren afwerkingen. Of het nu gaat om de elegante Briosa-serie of de robuuste Impatto-modellen, Diewe Wheels zorgt voor een perfecte afwerking van elk voertuig.

Met een nadruk op kwaliteit en een verscheidenheid aan stijlen, is Diewe Wheels een uitstekende keuze voor autobezitters die zowel functionaliteit als een unieke uitstraling zoeken. Het merk blijft zich ontwikkelen met innovatieve ontwerpen, steeds inspelend op de nieuwste trends en technologieën in de wielindustrie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Diewe velgen voor uw voertuig te vinden.

Diewe velgen overzicht

Diewe velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Diewe Wheels, uw specialist in lichtmetalen velgen, biedt een divers assortiment met klassieke tot moderne ontwerpen, ideaal voor verschillende voertuigen.

Bij diverse modellen van Diewe kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Diewe velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Diewe en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Diewe velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Diewe velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Diewe velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Diewe velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Diewe velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Diewe velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Diewe velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Diewe velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Diewe velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Diewe velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Diewe velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Diewe online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Diewe eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Diewe velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Diewe velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Diewe velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Diewe bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Diewe velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Diewe velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken