Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Avus Racing

Avus Racing velgen: Italiaanse passie en prestaties voor uw auto

Avus Racing, een merk doordrenkt van de autosportgeschiedenis, staat synoniem voor het creëren van 's werelds meest geavanceerde en gepassioneerde wielen. Met een erfgoed dat diep geworteld is in de prestigieuze F1 en Duitse DTM-races, vertaalt Avus Racing deze expertise en bezieling in elk van haar wielontwerpen. Deze wielen zijn niet alleen ontworpen voor de racebaan, maar brengen ook de Avus-mythe tot leven op de openbare weg.

Avus Racing heeft een specifieke focus op het leveren van speciale wielontwerpen voor toonaangevende automerken zoals BMW, Mercedes en Audi. Dit toont hun vermogen om velgen te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook perfect passen bij de technische specificaties van deze premium voertuigen.

De velgen van Avus Racing onderscheiden zich door hun geavanceerde ontwerpen en technische precisie. Elk wiel wordt gekenmerkt door een unieke stijl en afwerking, variërend van strakke anthracite kleuren tot gedurfde zwarte ontwerpen met gepolijste voorkanten. Deze variëteit verzekert dat Avus Racing voldoet aan de uiteenlopende voorkeuren en stijlen van haar klanten. Met beschikbare maten variërend van 15 tot 22 inch, biedt Avus Racing een veelzijdig assortiment dat geschikt is voor verschillende voertuigtypen en -maten.

Avus Racing staat bekend om haar toewijding aan kwaliteit en prestaties. Elk wiel is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde fabricagetechnieken en materialen. Deze aanpak waarborgt niet alleen de esthetische aantrekkelijkheid van de wielen, maar garandeert ook hun duurzaamheid en betrouwbaarheid onder diverse rijomstandigheden.

De collectie omvat diverse opvallende modellen zoals de AF-18, AC-MB4, en AC-M03, elk met unieke kenmerken en stijlen die zich richten op zowel functionaliteit als design. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, Avus Racing biedt een perfecte combinatie van stijl, prestatie en kwaliteit, waardoor elk voertuig een onmiskenbare uitstraling krijgt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Avus Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Avus Racing velgen overzicht

Avus Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Avus Racing, de leider in hoogwaardige velgen. Geïnspireerd door racecompetities zoals F1 en DTM, biedt Avus wielen voor BMW, Mercedes en Audi.

Bij diverse modellen van Avus Racing kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Avus Racing velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Avus Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Avus Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Avus Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Avus Racing velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Avus Racing velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Avus Racing velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Avus Racing velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Avus Racing velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Avus Racing velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Avus Racing velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Avus Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Avus Racing velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Avus Racing online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Avus Racing eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Avus Racing velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Avus Racing velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Avus Racing velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Avus Racing bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Avus Racing velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Avus Racing velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken