Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Avus Racing

Over Avus Racing

AVUS Racing volgt in het kielzog van de mythe door het creëren van 's werelds meest geavanceerde wielen te dragen zijn gehele kennis om de meest veeleisende wedstrijden. De F1 showcase, evenals de Duitse DTM, profiteren van de passie AVUS Wheels zet in elk van haar producten, wielen die de straat op om de AVUS mythe levendiger dan ooit te houden. Avus heeft ook dedicated wielen voor BMW Mercedes-Benz en Audi in het programma .

Avus Racing velgen overzicht

Avus Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse Avus Racing is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van Avus Racing tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere Avus Racing velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg. Bij diverse modellen van Avus Racing kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Avus Racing velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Avus Racing, variërend van 15 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Avus Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Avus Racing velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Avus Racing heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Avus Racing velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Avus Racing Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Avus Racing zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Avus Racing zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Avus Racing modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Avus Racing lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Avus Racing velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Avus Racing velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Avus Racing velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Avus Racing velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Avus Racing velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Avus Racing is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Avus Racing velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Avus Racing velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Avus Racing leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Avus Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Avus Racing velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Avus Racing velgen, daarnaast worden Avus Racing velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Avus Racing velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Avus Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Avus Racing gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Avus Racing optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Avus Racing velgen?

Avus Racing gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Avus Racing op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Avus Racing bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Avus Racing bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!