Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Maserati OEM Wheels

Originele Maserati velgen: Authentieke elegante velgen voor Uw Maserati

Maserati OEM Wheels staan symbool voor de elegantie en sportieve prestaties die kenmerkend zijn voor het Maserati merk. Deze originele fabrieksvelgen zijn met precisie ontworpen om de unieke dynamiek en het verfijnde design van uw Maserati te accentueren. Als u op zoek bent naar velgen die zowel de esthetiek als de prestaties van uw voertuig verbeteren, dan zijn Maserati OEM Wheels de ideale keuze.

Elke Maserati OEM Wheel is het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en testen, waardoor ze perfect passen bij de technische specificaties van uw Maserati. Dit betekent betere handling, verbeterde stabiliteit en een ongeëvenaard rijcomfort. Deze velgen zijn niet alleen een visuele verfraaiing, maar ook een integraal onderdeel van de uitzonderlijke rijervaring die Maserati biedt.

De ontwerpen van de Maserati OEM Wheels combineren moeiteloos luxe met functionaliteit. Of u nu kiest voor een klassiek of een modern design, deze velgen weerspiegelen de prestigieuze uitstraling en het sportieve karakter van uw Maserati. Ze vormen de perfecte aanvulling op de elegante lijnen en krachtige uitstraling van uw auto.

Maserati's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is ook zichtbaar in deze velgen. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de meest veeleisende rijomstandigheden, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van uw Maserati.

Door te kiezen voor Maserati OEM Wheels, kiest u voor velgen die speciaal zijn gemaakt voor uw auto, met de garantie van authenticiteit en kwaliteit die alleen Maserati kan bieden. Deze velgen versterken niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw voertuig, maar ook de algehele rijprestaties. Ervaar de ware essentie van Maserati met deze exclusieve fabrieksvelgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Maserati OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Maserati OEM velgen overzicht

Maserati OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de perfecte harmonie van luxe en prestatie met Maserati OEM Wheels, exclusief ontworpen voor uw Maserati.Alle Maserati OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Maserati OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Maserati OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Maserati OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Maserati OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Maserati OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Maserati OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Maserati OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Maserati OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Maserati OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Maserati OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Maserati OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Maserati OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Maserati OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Maserati OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Maserati OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Maserati OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Maserati OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Maserati OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Maserati OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Maserati OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Maserati OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Maserati OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Maserati OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken