Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Infiniti velgen: Elegante prestatie voor uw auto

Infiniti, bekend om zijn mix van luxe en prestaties, verdient velgen die deze kenmerken complementeren. Onze reeks Infiniti velgen is zorgvuldig samengesteld om zowel de esthetische als de functionele kwaliteiten van uw Infiniti te verhogen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verfijning of een opvallende upgrade, onze velgen bieden de perfecte finishing touch voor uw voertuig, terwijl ze ook de rijprestaties verbeteren.

Deze velgen zijn vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, gebruikmakend van geavanceerde materialen en technieken. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook bestand tegen de eisen van dagelijks rijden. De verbeterde stijfheid en lichtgewicht constructie van onze Infiniti velgen dragen bij aan een betere handling en een soepelere rijervaring. Kies voor onze velgen en geef uw Infiniti een extra dimensie van klasse en prestatie, waardoor elke rit een genot wordt.

Verbeter de uitstraling en rijervaring van uw Infiniti met onze premium velgen. Stijlvol, duurzaam en prestatiegericht.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Infiniti?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Infiniti

Infiniti EX

Infiniti I30

Infiniti Q30

Infiniti Q45

Infiniti Q50

Infiniti Q60

Infiniti Q70

Infiniti QX4

Infiniti QX55

Infiniti QX70

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken