Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Wheelforce

Wheelforce Wheels: Innovatieve Duitse velgen voor uw auto

Wheelforce Wheels is een icoon van innovatie en precisie in de wereld van autovelgen. Met meer dan acht jaar ervaring, heeft dit Duitse merk zich gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte velgen, specifiek ontworpen voor liefhebbers van prestigieuze automerken zoals Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen en Tesla. Hun toewijding aan maatwerk en kwaliteit zet Wheelforce op een voetstuk ver boven de gebruikelijke TÜV-normen.

Elke Wheelforce velg ondergaat een grondige analyse en wordt afgemeten aan de specifieke eisen van elk voertuig, waardoor een perfecte pasvorm en optimale prestaties worden gegarandeerd. Deze benadering levert niet alleen een esthetische verbetering op, maar ook een merkbare verhoging van de rijprestaties en het comfort.

De Wheelforce-collectie, waaronder de revolutionaire CF.3 Flow Forged en de ultralichte SL.1 en SL.2 Flow Forged series, is het resultaat van passie en vakmanschap. Voor Tesla-eigenaren is er de speciale HE.1 Flow Forged Special Edition uit de 'Hybrid Engineered (HE)' serie. Deze velgen zijn niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van technische superioriteit, die elke rit transformeert in een ware belevenis.

Wheelforce Wheels staat bekend om zijn innovatieve benadering van velgdesign en heeft zich internationaal gevestigd als leider in high-end autovelgen. Kies voor Wheelforce Wheels en til uw auto naar een hoger niveau met een meesterwerk van engineering.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wheelforce velgen voor uw voertuig te vinden.

Wheelforce velgen overzicht

Wheelforce velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Wheelforce Wheels, de expert in op maat gemaakte, hoogwaardige velgen voor Duitse auto's en Tesla. Geniet van superieure kwaliteit en stijl met onze unieke velgencollectie.Alle Wheelforce velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Wheelforce en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Wheelforce velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wheelforce velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Wheelforce velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Wheelforce velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Wheelforce velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Wheelforce velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Wheelforce velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Wheelforce velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Wheelforce velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Wheelforce velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Wheelforce velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Wheelforce online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Wheelforce eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Wheelforce velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Wheelforce velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Wheelforce velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Wheelforce bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Wheelforce velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Wheelforce velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken