Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Audi velgen: Upgrade uw rijervaring met stijl

Als u de rijervaring van uw Audi wilt verbeteren met een stijlvolle upgrade, zijn velgen een essentieel onderdeel waar u niet omheen kunt. Audi staat bekend om zijn combinatie van technologische innovatie en elegante ontwerpen, en de juiste velgen kunnen deze aspecten verder benadrukken. Van de sportieve Audi A-serie tot de luxueuze Q-serie, elke Audi verdient velgen die zowel de prestaties verbeteren als de esthetiek verrijken.

Bij het kiezen van velgen voor uw Audi, is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals grootte, materiaal, en design. Lichtgewicht velgen kunnen de handling en acceleratie van uw auto verbeteren, terwijl een uniek design uw Audi een persoonlijke touch geeft. Of u nu kiest voor een klassieke look of een moderner ontwerp, zorg ervoor dat de velgen de unieke kenmerken van uw Audi-model complementeren. De juiste velgen zullen niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw Audi verhogen, maar ook bijdragen aan een soepelere en meer responsieve rijervaring.

Kies voor Audi velgen die stijl en functionaliteit combineren. Verbeter uw rijervaring met onze hoogwaardige velgenselectie.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Audi?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Audi

Audi Coupe

Audi Q2

Audi RS5

Audi RSQ8

Audi S6

Audi 50

Audi 75

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken