Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ATS

ATS velgen: Prestatie, passie en precisie in elk wiel

ATS, bekend om zijn ongeëvenaarde benadering van wieltechnologie, belichaamt de essentie van prestatie, passie en precisie. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van wielen, staat ATS aan de voorhoede van innovatie en kwaliteit. Onze producten zijn het resultaat van geavanceerde technologieën en een diepe passie voor automotieve perfectie.

Bij ATS draait alles om de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze wielen. "Nothing beATS your Performance" is onze leus, die onze toewijding aan uitmuntende prestaties symboliseert. Dit komt tot uiting in onze Flow Forming wielen en andere high-end producten, ontworpen om zelfs aan de strengste eisen te voldoen.

Onze expertise, geworteld in de motorsport, wordt ingezet om wielen te ontwikkelen die niet alleen op het circuit maar ook op de openbare weg presteren. Van aerodynamische ontwerpen tot lichtgewicht constructies, elk wiel weerspiegelt onze passie voor autosport en streven naar perfectie.

ATS velgen staan voor meer dan alleen functionaliteit; ze zijn een statement van stijl en prestatie. Onze producten combineren moeiteloos geavanceerde technologie met tijdloze ontwerpen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor autoliefhebbers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

Ontdek onze uitgebreide collectie van ATS velgen, waaronder de Antares, Auvora, en vele anderen. Kies ATS voor een ongeëvenaarde rijervaring, gekenmerkt door passie, precisie en prestaties. Uw auto verdient het allerbeste, en met ATS velgen maakt u de perfecte keuze voor zowel esthetiek als prestaties. Shop nu en voel het verschil op de weg!
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ATS velgen voor uw voertuig te vinden.

ATS velgen overzicht

ATS velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek ATS Velgen - een fusie van prestaties en stijl. Duik in een wereld van precisie-ontworpen wielen die uw rijervaring transformeren. Shop nu!

Bij diverse modellen van ATS kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle ATS velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van ATS en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande ATS velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ATS velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op ATS velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe ATS velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik ATS velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen ATS velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of ATS velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of ATS velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke ATS velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden ATS velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De ATS velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u ATS online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van ATS eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn ATS velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw ATS velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik ATS velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van ATS bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste ATS velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke ATS velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken