Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
In verband met een bedrijfsfeest zijn wij vandaag telefonisch niet bereikbaar na 16:45. Wij vragen hiervoor uw begrip
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ATS

Over ATS

Er is geen ruimte voor fouten op de weg. Bij ATS weten we wat er nodig is om het beste uit het voertuig en zijn wielen te halen, tot het einde toe. Een ideaal samenspel van prestatie, passie en precisie en de absolute vastberadenheid om tot het uiterste te gaan, zijn de noodzakelijke ingrediënten voor het produceren van perfecte wielen. Dankzij onze expertise en nauwkeurige technologische procedures leveren onze producten de prestaties die u - als klant - en onze handelspartners verwachten.
Prestaties

"Nothing beATS your Performance": deze claim vat op unieke wijze de manier samen waarop ATS tegen prestaties aankijkt. Ons portfolio weerspiegelt de consistente vooruitgang van ons werk. Een perfect voorbeeld hiervan is ons Flow Forming wiel, een high-end product gemaakt door ATS dat zelfs aan de hoogste eisen voldoet.

Geleid door deze visie produceren wij al meer dan 50 jaar unieke innovaties die bestand zijn tegen de grootste krachten. Wij zijn wereldwijd toonaangevend op het gebied van gewichtsverminderende technologieën en maken gebruik van moderne coating- en verwerkingsprocedures waardoor wij tot wel vijf jaar garantie kunnen bieden op geselecteerde wielmodellen.

Deze expertise vindt zijn weg in alle ATS producten. We gebruiken onze knowhow van vele jaren in de motorsport om voortdurend nieuwe velgen te ontwikkelen voor dagelijks gebruik op de weg, zodat onze klanten kunnen profiteren van het circuitgevoel en onze prestaties tijdens hun dagelijkse ritten. Het rijplezier in combinatie met een evenwichtige aerodynamica en een verfijnd, tijdloos design staan voorop.
Passie

Een passie voor de geluiden van de motor en de trillingen van de weg zijn fundamentele vereisten voor het uitstekende werk van onze ATS-experts. Wij houden van de geur van benzine in de lucht.

Dit inlevingsvermogen in de behoeften van autoliefhebbers stelt ons in staat de ATS-portfolio voortdurend uit te breiden en te verbeteren. Deze nabijheid tot onze eigen levensstijl is een sleutelfactor voor het succes van onze producten. Wij geloven dat alleen een gepassioneerde inzet en de bereidheid om net dat beetje meer te doen, kunnen resulteren in wielen die de perfecte rijervaring naar alledaagse wegen brengen.
Precisie

Velgen zijn technische meesterwerken. Ze zorgen voor de stabiliteit en dynamiek van het volledige voertuig. Het gaat hier niet om centimeters. Elke millimeter moet perfect zijn. Op het eerste gezicht lijkt dit onderscheid onbeduidend, maar het is doorslaggevend voor de veiligheid en de prestaties. De ideale combinatie van gewicht, afmetingen en aerodynamica is technologisch hoogstaand precisiewerk op het hoogste niveau. Er is geen ruimte voor afwijkingen bij de productie van wielen - en dat is voor ons vanzelfsprekend.

ATS maakt velgendromen waar. Dankzij onze innovatieve procedures hebben wij in de loop van meer dan 50 jaar een breed portfolio ontwikkeld dat niets te wensen overlaat - met alles van high-end wielen tot tijdloze modellen. Wij bieden de juiste prestaties voor elke smaak.
Grenzen

Wij gaan tot het uiterste en verder - de technologische processen die door ATS ontwikkeld zijn, zetten vandaag de dag nog steeds maatstaven. Maar we rusten zeker niet op onze lauweren. Elke dag testen we opnieuw de grenzen van wat mogelijk is om constante verbetering te garanderen. Dit is niet zomaar een statement. Het is een belofte! Wij zien technologische vooruitgang als een kerncompetentie van ATS. En die kunnen we verder uitbouwen door de moed te hebben om steeds nieuwe dingen te proberen en de dingen die vandaag onmogelijk lijken ook in de toekomst aan te durven pakken.

Wij passen een groot aantal verschillende procedures toe om elk nieuw wiel te testen en te optimaliseren voordat het marktrijp is. Geen mitsen of maren. Wij bij ATS laten alleen producten op de markt komen waar we trots op zijn en die dat extra beetje succes in hun genen hebben.
Geschiedenis van het merk

Eind jaren zestig richtte Günter Schmid in Bad Dürkheim het bedrijf Auto Technisches Spezialzubehör, kortweg ATS, op. Het bedrijf was een pionier in de productie van aluminium wielen voor de accessoiremarkt. In 1970 werden de eerste wielen geproduceerd volgens de geavanceerde lagedrukgietmethode, die nu in de hele industrie standaard wordt toegepast. De ATS-expertise die in meer dan 50 jaar is ontwikkeld, is voornamelijk terug te voeren op de ontwikkeling van wielen voor de motorsport. Het merk heeft altijd nauwe banden gehad met de sport, zoals blijkt uit de lange geschiedenis van het bedrijf door de uitrusting van talrijke raceseries en de competitie met een eigen Formule 1-team tussen 1977 en 1984. Sinds 2018 behoort ATS tot het Noord-Amerikaanse bedrijf Superior Industries.

ATS heeft consequent talrijke in de autosport beproefde toepassingen ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van het dagelijks gebruik in het wegverkeer. De focus lag daarbij op rijplezier, aerodynamica, lichtgewicht technologieën en verfijnd design.

ATS velgen overzicht

ATS velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse ATS is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke ATS design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van ATS velgen. Bij diverse modellen van ATS kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle ATS velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van ATS, variërend van 15 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande ATS velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van ATS zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van ATS zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse ATS modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van ATS lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de ATS velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de ATS velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe ATS velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende ATS velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen ATS velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van ATS is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment ATS velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment ATS velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van ATS leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van ATS op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

ATS velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor ATS velgen, daarnaast worden ATS velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om ATS velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden ATS velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van ATS gemonteerd met banden?

U kunt velgen van ATS optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar ATS velgen?

ATS gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van ATS op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van ATS bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van ATS bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!