Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vintage Wheels

Vintage Wheels: Tijdloze klassiekers voor liefhebbers van Retro velgen

Vintage Wheels is een pionier in het aanbieden van klassieke velgen van topkwaliteit voor liefhebbers van Oldtimers, Hot Rods, Muscle Cars en andere klassieke voertuigen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de gespecialiseerde auto-industrie, onderscheidt Vintage Wheels zich door een breed scala aan designs, van pin-drive tot bolt-on wielen, geschikt voor zowel originelen als replica's.

Het assortiment omvat diverse stijlen in diameters van 14 tot 22 inch, waarmee Vintage Wheels tegemoetkomt aan een verscheidenheid aan klantvoorkeuren en voertuigspecificaties. Of je nu op zoek bent naar een velg voor een specifieke klassieker of een uniek op maat gemaakt ontwerp, Vintage Wheels biedt aangepaste offsets en afwerkingen om aan je behoeften te voldoen.

Het assortiment omvat iconische ontwerpen zoals 205 GTI, Alfa A1, Alfa GTA, Alfa Vega, AMC Aero en vele andere, elk met een unieke uitstraling die de klassieke charme van je voertuig versterkt. De combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne productietechnieken resulteert in wielen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Vintage Wheels blijft toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, authentieke velgen die de essentie van het klassieke tijdperk vastleggen. Met hun ongeëvenaarde kennis en passie voor klassieke auto's, is Vintage Wheels de ideale keuze voor autoliefhebbers die hun voertuigen willen voorzien van wielen die zowel esthetisch als functioneel uitblinken.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vintage velgen voor uw voertuig te vinden.

Vintage velgen overzicht

Vintage velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de unieke charme van klassieke velgen met Vintage Wheels. Perfect voor Oldtimers, Hot Rods, Muscle Cars en meer. Geef je auto een authentieke retro-look!

Bij diverse modellen van Vintage kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Volkswagen, Ford en Fiat. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Vintage velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Vintage Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Vintage velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vintage velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Vintage Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Vintage Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Vintage Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Vintage Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Vintage Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Vintage Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Vintage Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Vintage Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Vintage Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Vintage Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Vintage Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Vintage Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Vintage Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Vintage Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Vintage Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Vintage Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Vintage Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken