Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Platin

Platin velgen: Innovatief design en top kwaliteit voor een scherpe prijs

Platin, al sinds 1987 een gerespecteerde naam in de wereld van lichtmetalen velgen, combineert fascinerende designs met geavanceerde bandentechnologie om een superieure rijervaring te bieden. Het merk Platin staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het een populaire keuze is onder autoliefhebbers.

Het assortiment van Platin biedt een breed scala aan unieke wielontwerpen, verkrijgbaar in maten van 14 tot 20 inch. Met meer dan 30 verschillende modellen, zoals de 'Platin P69' en de 'Platin P73', is er een Platin velg voor bijna elke smaak en elke auto.

Platin completeert zijn aanbod met een reeks van zomer- en winterbanden voor personenauto's, bestelwagens en lichte vrachtwagens, beschikbaar in meer dan honderd gangbare maten. Deze banden zijn ontworpen om optimale prestaties en veiligheid te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden.

Kies voor Platin wanneer u zoekt naar een combinatie van esthetische schoonheid, technologische innovatie, en een uitstekende waarde.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Platin velgen voor uw voertuig te vinden.

Platin velgen overzicht

Platin velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Platin Velgen, synoniem voor innovatieve wielontwerpen en hoogwaardige bandentechnologie. Een uitgebreide selectie van stijlen en maten.

Bij diverse modellen van Platin kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla, Mercedes-Benz, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Platin velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Platin en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Platin velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Platin velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Platin velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Platin velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Platin velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Platin velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Platin velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Platin velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Platin velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Platin velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Platin velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Platin online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Platin eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Platin velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Platin velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Platin velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Platin bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Platin velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Platin velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken