Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo River

River Wheels: Elegantie en prestatie voor Duitse auto's

River, bekend om zijn hoogwaardige lichtmetalen velgen, staat voor kwaliteit en klasse. Deze velgen zijn specifiek ontworpen met de Duitse automobielindustrie in gedachten, ideaal voor topklasse auto's die zowel elegantie als hoge prestaties nastreven. De velgen van River onderscheiden zich door hun gedurfde en moderne interpretaties van klassieke wielontwerpen. Met een nadruk op grote diameters, bieden deze velgen een indrukwekkend visueel effect, geschikt voor een breed scala aan voertuigen, waaronder die van BMW, Audi, Mercedes-Benz, en Porsche. Het assortiment van River, waaronder de R10 en R9 series, is verkrijgbaar in maten zoals 19 tot 22 inch en in diverse hoogwaardige afwerkingen. De R10, bijvoorbeeld, in mat gunmetal, en de R9 in mat zwart, benadrukken de robuuste, maar toch verfijnde uitstraling van deze velgen. De R4 serie, beschikbaar in gunmetal met gepolijste voorzijde of in mat zilver met gepolijste voorkant, biedt een meer subtiele, maar even stijlvolle optie. Deze velgen zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan uw voertuig, maar verbeteren ook de rijervaring door hun duurzaamheid en prestatievermogen. River's toewijding aan kwaliteit en ontwerp maakt ze een gewilde keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een balans tussen functionaliteit en stijl. Kortom, als u uw Duitse auto wilt voorzien van velgen die de kwaliteit en klasse van het voertuig benadrukken, biedt River een uitstekende keuze. Hun wielen zijn een verklaring van verfijning, gemaakt voor diegenen die zowel in stijl als prestatie willen uitblinken.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte River velgen voor uw voertuig te vinden.

River velgen overzicht

River velgen gemakkelijk online bestellen

Verfraai uw luxe auto met River's lichtmetalen velgen, perfect voor BMW, Audi, Mercedes-Benz, en Porsche. Ontdek de unieke River R10 en R9 collecties.

Bestel velgen van River en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande River velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte River velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op River velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe River velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik River velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen River velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of River velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of River velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke River velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden River velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De River velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u River online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van River eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn River velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw River velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik River velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van River bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste River velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke River velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken