Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 2Forge

2Forge Wheels: Ultralicht en sterk voor circuitgebruik

2Forge velgen onderscheiden zich door hun focus op lichtgewicht prestaties, essentieel voor sportauto's en liefhebbers van het circuit. Door het gebruik van het geavanceerde Flow Forged productieproces, combineren deze wielen lichtheid met sterkte, waardoor ze bijzonder populair zijn onder klanten die frequent het circuit bezoeken.

Het assortiment van 2Forge omvat de ZF-serie, met diverse modellen zoals de ZF1, ZF2, ZF3, ZF4, ZF5, ZF6 en ZF7. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten, wat een brede keuze biedt aan potentiële kopers. Voorbeelden zijn de ZF1 in zwart, gunmetal, mat zwart, zilver en wit, en de ZF2 in mat zwart en zilver met gepolijst voorkant.

De ZF3-serie, beschikbaar in mat zwart en mat gunmetal, en de ZF4 in gunmetal en mat zwart, tonen het vermogen van 2Forge om zowel esthetiek als functionaliteit te leveren. De ZF5 en ZF6-series bieden opties in zwart, gunmetal, mat zwart en zilver. Tot slot, de ZF7-serie in gunmetal, mat zwart en zilver, rondt het assortiment af met zijn veelzijdige en aantrekkelijke ontwerpen.

Elk wiel van 2Forge is ontworpen om de prestaties op het circuit te verbeteren, waarbij gewichtsbesparing en duurzaamheid centraal staan. Deze wielen zijn perfect voor bestuurders die het uiterste uit hun voertuigen willen halen, met een nadruk op snelheid en behendigheid. 2Forge velgen zijn de ideale keuze voor degenen die een combinatie van topprestaties en stijlvolle uitstraling zoeken.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 2Forge velgen voor uw voertuig te vinden.

2Forge velgen overzicht

2Forge velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek 2Forge, experts in ultralichte Flow Forged velgen, ideaal voor sportauto's en circuitgebruik. Kies uit diverse stijlen en maten voor optimale prestaties.

Bestel velgen van 2Forge en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 2Forge velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 2Forge velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 2Forge velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 2Forge velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 2Forge velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 2Forge velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 2Forge velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 2Forge velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 2Forge velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 2Forge velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 2Forge velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 2Forge online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 2Forge eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 2Forge velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 2Forge velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 2Forge velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 2Forge bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 2Forge velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 2Forge velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken