Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Audi OEM Wheels

Originele Audi velgen: Authentieke kwaliteit en design

Audi OEM Wheels staan voor authentieke kwaliteit en geavanceerde prestaties, rechtstreeks van de originele fabrikant. Deze velgen zijn met precisie ontworpen om harmonieus samen te werken met uw specifieke Audi-model, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van zowel de esthetiek als de rijprestaties van uw voertuig. Ze belichamen de kernwaarden van Audi: innovatie, kwaliteit en vooruitstrevend design.

Elk van deze originele velgen ondergaat een grondig productieproces, gebruikmakend van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken. Dit resulteert in velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen. Met Audi OEM Wheels bent u verzekerd van een product dat de integriteit van uw voertuig behoudt en zijn waarde op lange termijn versterkt.

Kiezen voor Audi OEM Wheels betekent kiezen voor een ongeëvenaarde rijervaring en een naadloze integratie met uw voertuig. Deze velgen versterken de unieke identiteit van uw Audi, waardoor uw auto zich onderscheidt in zowel prestaties als uitstraling. Investeren in originele Audi OEM Wheels is een investering in het behoud van de authenticiteit en de hoogwaardige prestaties waar Audi om bekend staat.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Audi OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Audi OEM velgen overzicht

Audi OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de originele Audi OEM Wheels, gemaakt door Audi. Perfecte pasvorm en superieure kwaliteit, ontworpen om de prestaties en stijl van uw Audi te versterken.

Bij diverse modellen van Audi OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Audi OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Audi OEM Wheels geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Audi OEM velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Audi OEM Wheels kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Audi OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Audi OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Audi OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Audi OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Audi OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Audi OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Audi OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Audi OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Audi OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Audi OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Audi OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Audi OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Audi OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Audi OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Audi OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Audi OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Audi OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Audi OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Audi OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Audi OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken