Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Lorinser

Lorinser velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Lorinser is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Lorinser design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Lorinser velgen.

Alle Lorinser velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Lorinser en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Lorinser velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Lorinser velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Lorinser velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Lorinser velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Lorinser leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Lorinser op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Lorinser velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Lorinser velgen, daarnaast worden Lorinser velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Lorinser velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Lorinser velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Lorinser gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Lorinser optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Lorinser velgen?

Lorinser gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Lorinser op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Lorinser bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Lorinser bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2978 reviews
Topservice!
Frederik - Evergem (België)
Dit was mijn eerste ervaring met GiVa Wheels. Ik zocht en vond er een prachtige set velgen met passend rubber voor mijn zwarte MINI Cooper: de Monaco CL2 5H, Black with polished face en 18 duim groot. De bestelling was snel geregeld en al na enkele dagen kreeg ik de bevestiging dat alles klaar lag in hun werkplaats in Goirle. De afspraak was dat ik - vanuit België - bij hen langs zou komen voor het monteren van de set. Daar aangekomen werd mijn MINI meteen opgetild en van zijn nieuwe schoeisel voorzien. Het resultaat was beter dan ik had gehoopt. De wielbogen zijn perfect gevuld en hij staat lekker stoer op z’n poten! En de polished face sluit netjes aan bij de chroom elementen van mijn MINI.
zeer tevreden en goede service
laurent - heist op den berg
had een set velgen besteld en aangeduid dat ik ze wenste op te halen. Echter door omstandigheden op het werk kon ik ze niet direct gaan ophalen. Gemaild met de vraag of ze ze alsnog konden opsturen (wat ze overigens gratis doen) werd dit direct geregeld. Stuurden mij een betaallink om het openstaand bedrag nog te betalen en een week later de velgen netjes thuisgeleverd gekregen. Voor de rest ook tevreden van de prijs en het aanbod.
Top!
Ronny - Havelte
Set Borbet velgen besteld voor mijn A5 welke sneller geleverd zijn dan vooraf de planning was, zo snel dat zelfs de bevestiging via de mail tegelijk binnenkwam met de velgen! Mocht ik ooit weer velgen nodig dan weet ik ze te vinden!!
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!