Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Motec

Motec velgen: Innovatief design en prestatie uit Duitsland

Motec, opgericht in 1997 door AVO Fahrzeugtechnik in Wachenheim, Duitsland, heeft zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaand merk in de wereld van speciale wielen voor auto's. Met een nadruk op zowel racewielen als exclusieve tuningwielen, combineert Motec innovatie met expertise om te voldoen aan de hoge eisen van zowel professionele racers als tuningenthousiasten.

De uitgebreide successen van Motec in raceklassen zoals Formule 4 en diverse toerwagenseries getuigen van de kwaliteit en prestaties van hun producten. De oprichting van een nieuw technisch en logistiek centrum in 2013 benadrukt Motec's toewijding aan verbeterde leveringsgereedheid en klantenservice.

De velgen van Motec, gekenmerkt door een strenge kwaliteitscontrole en productiebewaking, voldoen aan hoge normen, zoals blijkt uit TÜV-certificeringen en KBA-goedkeuringen. Dit duidt op een onwrikbare toewijding aan perfectie, die diep verankerd is in het DNA van het merk.

Motec's assortiment omvat modellen zoals MCR2-Ultralight, MCR3-Hyper Mesh, MCR4-Ultimate, MCT14-GT.one, MCT16-Futura, MCT17-Bull, MCT7 Xtreme, MCT9-Tornado en WM1 Vantastic. Deze modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren en afwerkingen zoals zwart, goud, lichtgrijs, mat brons, en hyperzilver, wat de veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende stijlen en voorkeuren van klanten onderstreept.

Motec's aanhoudende focus op innovatie, gekoppeld aan hun technische bekwaamheid, zorgt ervoor dat elke velg niet alleen een esthetische verrijking voor de auto is, maar ook een bijdrage levert aan de algehele prestaties. Door te kiezen voor Motec, kiest men voor een perfecte mix van Duitse precisie, technologische innovatie en ongeëvenaard design.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Motec velgen voor uw voertuig te vinden.

Motec velgen overzicht

Motec velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de unieke combinatie van prestatie en stijl met Motec velgen, ontworpen voor race- en tuningliefhebbers. Duitse kwaliteit en expertise in elke velg.

Bij diverse modellen van Motec kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Motec velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Motec en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Motec velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Motec velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Motec velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Motec velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Motec velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Motec velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Motec velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Motec velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Motec velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Motec velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Motec velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Motec online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Motec eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Motec velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Motec velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Motec velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Motec bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Motec velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Motec velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken