Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Motec

Over Motec

AVO Fahrzeugtechnik werd in 1997 opgericht met hoofdzetel in Wachenheim en legde zich toe op de ontwikkeling en distributie van speciale wielen voor tuners, groothandelaars en wielproducenten in Duitsland en andere Europese landen.

De bestaande knowhow werd gebruikt voor de ontwikkeling van het nieuwe wielmerk Motec, dat op de Essen Motor Show 2007 voor het eerst aan het vakpubliek werd voorgesteld. Het basisidee achter dit totaal verschillende merk is enerzijds het produceren van racewielen voor de hoogste raceklassen en anderzijds het aanbieden van exclusieve tuningwielen. De uitgebreide successen in o.a. de Formule 4 en vele toerwagen series spreken voor het succes van het merk. De gestage groei en de toenemende marktaanwezigheid hebben geleid tot de bouw van het nieuwe technisch en logistiek centrum in 2013, dat een nog betere leveringsgereedheid garandeert.


Kwaliteit en design staan centraal bij alle inspanningen, zodat de behoeften van de klant niet alleen worden vervuld, maar ook worden overtroffen.

De eis van perfectie maakt ook deel uit van de bedrijfsfilosofie van het merk Motec. De voortdurende bewaking van de produktie-installaties ter plaatse en de uitgebreide kwaliteitscontroles ter plaatse zijn hier niet alleen vanzelfsprekend, maar ook dagelijkse praktijk.

De hoge normen komen ook tot uiting in het feit dat alle Motec-velgen, met uitzondering van de racevelgen, worden getest door TÜV en in onderdelen gecertificeerd door KBA en er ofwel onderdelencertificaten of een algemene gebruiksvergunning zijn.

Het basisidee van het continue verbeteringsproces komt ook tot uiting in de dienstverlening. Het merk Motec wordt gedistribueerd door een team van velgenspecialisten, die garant staan voor een op maat gemaakt en individueel advies.

Motec velgen overzicht

Motec velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Motec is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Motec design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Motec velgen. Bij diverse modellen van Motec kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Motec velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Motec, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Motec velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Motec velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Motec heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Motec velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Motec Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Motec zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Motec zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Motec modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Motec lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Motec velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Motec velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Motec velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Motec velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Motec velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Motec is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Motec velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Motec velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Motec leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Motec op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Motec velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Motec velgen, daarnaast worden Motec velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Motec velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Motec velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Motec gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Motec optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Motec velgen?

Motec gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Motec op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Motec bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Motec bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!