Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Porsche OEM Wheels

Porsche OEM Wheels: Originele prestatievelgen voor uw Porsche

Porsche OEM Wheels staan symbool voor de combinatie van luxe en uitzonderlijke prestaties. Deze originele fabrieksvelgen, ontworpen en gefabriceerd door Porsche, vormen de perfecte match voor de dynamische en elegante uitstraling van uw Porsche. Ze zijn het resultaat van geavanceerde technische innovatie en vakmanschap dat typerend is voor het merk Porsche.

Deze velgen zijn ontwikkeld met precisie-engineering, gericht op het versterken van de rijprestaties en het verbeteren van de esthetiek van uw Porsche. Met een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zijn Porsche OEM Wheels vervaardigd met premium materialen die bestand zijn tegen de eisen van zowel dagelijks gebruik als sportief rijgedrag.

Het ontwerp van de Porsche OEM Wheels wordt gekenmerkt door een unieke stijl die past bij de iconische Porsche-identiteit. Ze vullen de architectuur van uw voertuig aan en benadrukken zijn sportieve karakter, terwijl ze zorgen voor een optimale balans en rijstabiliteit.

Door te kiezen voor Porsche OEM Wheels, investeert u niet alleen in esthetische verbeteringen, maar ook in de prestaties en veiligheid van uw auto. Deze velgen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de geavanceerde technologieën van uw Porsche, zoals het remsysteem en de veiligheidsvoorzieningen, om zo een superieure rijervaring te garanderen.

Porsche OEM Wheels zijn een uitdrukking van uw keuze voor kwaliteit en prestaties, trouw aan het erfgoed en de technologische innovatie van Porsche. Kies voor deze originele velgen en ervaar hoe ze de rijbeleving van uw Porsche naar een hoger niveau tillen, zowel in stijl als in functionaliteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Porsche OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Porsche OEM velgen overzicht

Porsche OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de ultieme combinatie van luxe en prestaties met Porsche OEM Wheels, speciaal ontworpen voor uw Porsche.

Bij diverse modellen van Porsche OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Porsche OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Porsche OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Porsche OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Porsche OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Porsche OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Porsche OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Porsche OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Porsche OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Porsche OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Porsche OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Porsche OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Porsche OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Porsche OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Porsche OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Porsche OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Porsche OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Porsche OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Porsche OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Porsche OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Porsche OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Porsche OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken