Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo American Racing

American Racing velgen: Legend in performance!

Sinds 1956 vormen American Racing wielen een iconische pijler in de wereld van automotive performance en stijl. Hun diepgewortelde erfenis in de Amerikaanse motorsport maakt hen tot een gerespecteerd en vertrouwd merk onder autoliefhebbers. Deze velgen zijn met precisie vervaardigd om zowel op de racebaan als op de open weg te presteren, een toonbeeld van kwaliteit en duurzaamheid.

Het assortiment van American Racing bij Giva Wheels omvat een verscheidenheid aan ontwerpen en maten, geschikt voor diverse voertuigen en stijlvoorkeuren. Enkele opvallende modellen in hun collectie zijn de AR105 Torq Thrust M in anthracite with polished lip en de klassieke AR172 Baja in zowel polished en satin afwerkingen. De AR200 Yukon in black en de AR201 in dezelfde kleurstelling zijn perfect voor diegenen die een stoerder, robuuster uiterlijk zoeken. Voor de liefhebbers van dubbele wielen biedt de AR204 Baja Dually serie zowel voor- als achteropties in polished en matt black.

American Racing wielen staan bekend om hun authentieke en gedurfde designs, van tijdloze klassiekers tot moderne interpretaties, altijd met een knipoog naar hun rijke raceverleden. Ze blijven innoveren en nieuwe grenzen verleggen in zowel technologie als ontwerp, wat hen tot een eerste keus maakt voor zowel de hardcore racers als de alledaagse autoliefhebbers. Met American Racing wielen van Giva Wheels kiest u voor een stukje Amerikaanse motorsportgeschiedenis, gecombineerd met hedendaagse prestaties en stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte American Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

American Racing velgen overzicht

American Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de legendarische American Racing wielen, symbool van performance en stijl sinds 1956. Perfect voor racers en autoliefhebbers.

Bestel velgen van American Racing en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande American Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte American Racing velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op American Racing velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe American Racing velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik American Racing velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen American Racing velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of American Racing velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of American Racing velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke American Racing velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden American Racing velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De American Racing velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u American Racing online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van American Racing eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn American Racing velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw American Racing velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik American Racing velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van American Racing bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste American Racing velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke American Racing velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken