Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Loder 1899

Loder 1899 velgen: Erfgoed en innovatie in autodesign

Loder 1899, met een rijke historie die teruggaat tot 1899, is een bedrijf geworteld in de passie voor motoren en auto's. Opgericht door Josef Loder Sr., evolueerde het van een hobby naar een gevestigde naam in de auto-industrie. Het bedrijf, gestart als "Josef Loder - Motore und Fahrräder", was een pionier in zijn tijd met het openen van een van de eerste benzinestations in Bravaria in 1927, een station dat vandaag nog steeds operationeel is.

In 1962 transformeerde Josef Loder Jr. de garage van zijn grootvader tot een Ford-dealerbedrijf, waarmee hij de familietraditie voortzette. Zijn interesse in vierwielaangedreven voertuigen leidde tot de oprichting van "delta4x4", een bedrijf gespecialiseerd in autoaccessoires.

Het familiebedrijf groeide door tot de vierde generatie tussen 2003 en 2007, met uitbreidingen zoals een Landrover service station en een modern Ford-Premium Center in de buurt van Augsburg.

Loder 1899's huidige productlijn weerspiegelt hun historische toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hun velgen, zoals de GRAVOSO in mat zwart en zilver, en de VERTIGO VIGINTI in hyper zilver, beschikbaar in 18 en 20 inch, tonen hun vermogen om zowel traditioneel vakmanschap als moderne esthetiek te combineren.

Loder 1899 velgen zijn perfect voor autoliefhebbers die waardering hebben voor historie en kwaliteit. Elk ontwerp is doordrenkt met een erfgoed van meer dan een eeuw in de auto-industrie, en biedt een unieke mix van stijl, prestatie en historische rijkdom. Met een nadruk op zowel functionele als esthetische uitmuntendheid, biedt Loder 1899 een onderscheidende keuze voor diegenen die hun voertuig willen verrijken met een stukje automobielgeschiedenis.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Loder 1899 velgen voor uw voertuig te vinden.

Loder 1899 velgen overzicht

Loder 1899 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Loder 1899, met een rijke historie sinds 1899. Exclusieve velgen zoals GRAVOSO en VERTIGO VIGINTI in diverse afwerkingen en maten.Alle Loder 1899 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Loder 1899 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Loder 1899 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Loder 1899 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Loder 1899 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Loder 1899 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Loder 1899 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Loder 1899 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Loder 1899 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Loder 1899 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Loder 1899 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Loder 1899 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Loder 1899 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Loder 1899 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Loder 1899 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Loder 1899 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Loder 1899 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Loder 1899 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Loder 1899 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Loder 1899 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Loder 1899 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken