Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arcasting

Over ArcastingARCASTING werd geboren in 2001 dankzij zijn tien jaar ervaring in de productie van lichtmetalen velgen voor O.E.M. naast de toonaangevende bedrijven op dit gebied.

Tegenwoordig is de interesse voor de O.E.M. nog steeds gaande, maar ze hebben ook een volledig assortiment van wielen "after-market" ontwikkeld voor straatauto's, lichte vrachtwagens, Microcar, Suv, 4×4 en Racing die een hoge standaard kwaliteit en een trendy look krijgen. Alle producten worden volledig in Italië vervaardigd.

Arcasting is één van de weinige bedrijven gebleven die zijn producten volledig in Italië vervaardigt, gebruik makend van een zogenaamde fusietechnologie "Lage druk". Dit type fusietechnologie garandeert een uitstekende kwaliteit en goede mechanische normen. Om deze redenen is dit type fusietechnologie het meest gebruikt door de autofabrikanten.

De tientallen jaren ervaring van het Arcasting team maakt de productie van lichtmetalen velgen met maximale functies op de wereldmarkt.

Arcasting velgen overzicht

Arcasting velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse Arcasting is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van Arcasting tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere Arcasting velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg. Bij diverse modellen van Arcasting kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Arcasting velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Arcasting, variërend van 16 inch tot en met 21 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Arcasting velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Arcasting zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Arcasting zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Arcasting modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Arcasting lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Arcasting velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Arcasting velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Arcasting velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Arcasting velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Arcasting velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Arcasting leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Arcasting op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Arcasting velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Arcasting velgen, daarnaast worden Arcasting velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Arcasting velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Arcasting velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Arcasting gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Arcasting optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Arcasting velgen?

Arcasting gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Arcasting op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Arcasting bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Arcasting bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!