Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Arcasting

Arcasting velgen: Italiaanse kwaliteit en design in lichtmetalen wielen

Arcasting, opgericht in 2001 en voortbouwend op een decennium aan ervaring in lichtmetalen velgenproductie, heeft zich gepositioneerd als een vooraanstaand merk in de wereld van autovelgen. Met een diepgewortelde focus op kwaliteit en design, biedt Arcasting een indrukwekkend assortiment velgen voor een breed scala aan voertuigen, waaronder straatauto's, lichte vrachtwagens, microcars, SUV's, 4×4's en racingvoertuigen.

Een uniek kenmerk van Arcasting is hun toewijding aan Italiaanse vakmanschap. Alle producten worden vervaardigd in Italië met behulp van de geavanceerde lage druk fusietechnologie. Deze methode, favoriet onder autofabrikanten, garandeert niet alleen uitmuntende kwaliteit, maar zorgt ook voor hoge mechanische normen. Dit onderscheidt Arcasting van vele andere fabrikanten, door de nadruk te leggen op een productieproces dat kwaliteit vooropstelt.

De productlijn van Arcasting, waaronder modellen zoals Enea, Gladio, Gotica, Highlander, Icestorm, Manta, Ravine en Victoria, is het toonbeeld van Italiaans design en technische finesse. Variërend in kleuren van mat zwart en antraciet tot glanzend zilver, en beschikbaar in diverse maten, biedt elk wiel een combinatie van esthetische aantrekkelijkheid en duurzame functionaliteit.

Arcasting's jarenlange ervaring en innovatieve benadering resulteren in velgen die niet alleen voldoen aan de hoge verwachtingen van de consument, maar deze ook overtreffen. Door te kiezen voor Arcasting, kiest men voor een blend van traditioneel Italiaans vakmanschap en hedendaagse esthetiek, waardoor elke reis een statement wordt in stijl en kwaliteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Arcasting velgen voor uw voertuig te vinden.

Arcasting velgen overzicht

Arcasting velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de superieure kwaliteit en het stijlvolle ontwerp van Arcasting velgen, volledig gemaakt in Italië. Perfect voor elke auto, van straatauto's tot SUV's en 4x4's.

Bij diverse modellen van Arcasting kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Arcasting velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Arcasting en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Arcasting velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Arcasting velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Arcasting velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Arcasting velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Arcasting velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Arcasting velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Arcasting velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Arcasting velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Arcasting velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Arcasting velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Arcasting velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Arcasting online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Arcasting eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Arcasting velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Arcasting velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Arcasting velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Arcasting bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Arcasting velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Arcasting velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken