Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Radi8

Radi8 Wheels: Trendzettende en unieke velgontwerpen

Radi8 Wheels UK staat synoniem voor creativiteit en innovatie in de wereld van autovelgen. Met een kernfilosofie gedreven door passie, ontwikkelt Radi8 wielen die grenzen verleggen en de individualiteit van de autobezitter benadrukken. Hun ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook baanbrekend, wat resulteert in een opvallende "wow-factor".

Het assortiment van Radi8 omvat diverse modellen zoals de R8A10, beschikbaar in zwart met gepolijst voorkant, Dark Mist en matzilver met gepolijst voorkant. De R8B12 serie, in zowel zwart als matzilver met gepolijst voorkant, biedt ook een unieke stijl. De R8C5, verkrijgbaar in zwart en matzilver met gepolijst voorkant, en de R8CM9, in zwart, Dark Mist en matzilver, zijn eveneens prominente keuzes.

Radi8 gaat verder dan alleen het ontwerpen van wielen; ze creëren kunstwerken die de persoonlijkheid en stijl van de autobezitter weerspiegelen. Bijzonder opvallend zijn de limited edition Brushed Gold modellen in de R8HS9 en R8SD11 series, die een luxe en exclusieve uitstraling bieden. De R8S5 en R8T12 series, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals zwart en matzilver met gepolijst voorkant, tonen ook de diversiteit en creativiteit van Radi8.

Radi8 Wheels zijn niet alleen een uiting van unieke stijl, maar ook een belichaming van de filosofie om trends te zetten, niet te volgen. Elk wiel is een statement van individualiteit, ontworpen om de meest veeleisende en stijlbewuste autobezitters tevreden te stellen. Het kiezen van Radi8 betekent kiezen voor een onderscheidende, persoonlijke touch aan je auto, waarbij elk wiel een verhaal vertelt en een onmiskenbare indruk achterlaat.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Radi8 velgen voor uw voertuig te vinden.

Radi8 velgen overzicht

Radi8 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de grensverleggende en persoonlijkheidsvolle velgontwerpen van Radi8, perfect voor wie uniekheid en esthetiek hoog in het vaandel draagt.

Bestel velgen van Radi8 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Radi8 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Radi8 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Radi8 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Radi8 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Radi8 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Radi8 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Radi8 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Radi8 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Radi8 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Radi8 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Radi8 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Radi8 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Radi8 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Radi8 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Radi8 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Radi8 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Radi8 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Radi8 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Radi8 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken