Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Renault velgen: Modern en elegant voor uw auto

Renault, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en veelzijdige voertuigen, biedt een uitstekende kans voor velgen die zowel stijl als functionaliteit benadrukken. Onze collectie Renault velgen is speciaal ontworpen voor modellen zoals de Clio, Megane, en Captur, en versterkt de moderne en dynamische uitstraling van uw Renault. Deze velgen zijn niet alleen een visuele upgrade, maar verbeteren ook de rijervaring en prestaties van uw voertuig.

Vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, combineren onze Renault velgen een modern design met duurzaamheid. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, essentieel voor het behoud van de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van Renault voertuigen. Met een diversiteit aan ontwerpen, van tijdloze elegantie tot sportieve flair, bieden onze velgen de mogelijkheid om uw Renault te personaliseren en een persoonlijke touch toe te voegen. Kies voor onze Renault velgen om de dynamiek en schoonheid van uw auto te versterken, terwijl u geniet van een verbeterde rijervaring.

Upgrade uw Renault met onze stijlvolle velgen. Ideaal voor een moderne look en verhoogde rijprestaties.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Renault?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw Renault

Renault Arkana

Renault Austral

Renault Avantime

Renault Express

Renault Fluence

Renault Fuego

Renault Kadjar

Renault Kaptur

Renault Latitude

Renault Logan

Renault Megane E-Tech

Renault Modus

Renault Sandero

Renault Talisman

Renault Thalia

Renault Val Satis

Renault Wind

Renault 11

Renault 19

Renault 25

Renault 4

Renault 5

Renault 9

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken