Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Japan Racing

Japan Racing velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Japan Racing velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Japan Racing, variërend van 14 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Japan Racing velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Japan Racing

Als officiële distributeur verkoopt Giva wheels het hele gamma van Japan Racing producten aan de beste prijzen en zorgt voor een snelle levering dankzij een grote beschikbare voorraad.

Japan Racing Wheels zijn een van onze meest populaire merken vanwege het brede scala aan wiel ontwerpen beschikbaar. De meeste wielen kunnen specifiek geboord worden naar elke gewenste PCD of Offset zodat er voor bijna elk voertuig wel iets passends te vinden is zoals Nissan Skyline, Mazda MX5, Honda Civic, Volkswagen Golf en nog veel meer. Kijk eens naar de JR19 die beschikbaar is in een waanzinnige 15x10.5 ET-32! Perfect als je wat spatbord verbreders monteert.

Meer dan een trend, zijn Japan Racing (of JR) lichtmetalen velgen er in slechts een paar jaar in geslaagd om ontelbare autotuning liefhebbers over de hele wereld te verleiden. Dankzij de uitgebreide en aantrekkelijke ontwerpen, een zeer ruime keuze aan maten en echt agressieve prijzen, hebben deze wielen een ongeëvenaard succes gekend en klanten met een zeer uiteenlopende smaak bereikt.

Hun enorme assortiment omvat JDM of Euro-stijl modellen met gevarieerde ontwerpen die geschikt zijn voor alle soorten voertuigen, of het nu gaat om moderne, youngtimer of klassieke auto's. De JR wielen staan ook bekend om hun grote keuze aan kleuren, waaronder vlak of glanzend zwart, brons, zilver, goud of chroom, of contrastrijke kleuren zoals blauw, rood, groen of paars.

Deze wielen hebben normale of concave profielen, met ruime offset-mogelijkheden, met of zonder chromen schotels, en kunnen worden uitgerust met "vlezige" banden, standaard of gestrekte banden om aan alle smaken te voldoen.

Sommige modellen kunnen ook worden besteld met aangepaste PCD's en offsets om een perfecte aanpassing aan uw voertuig en uw setup (aangepaste ophanging, opgerolde en getrokken spatborden, enz.) te garanderen.
De Japan Racing wielcatalogus bestaat uit JR's ontworpen voor de weg en het circuit (grip, drift, time attack, gymkhana...) en JRX's speciaal voor gebruik op 4x4 en off-road toepassingen. Hun technische specificaties omvatten diameters van 14 tot 23 inch, breedtes van 7 tot 12 inch, ET van -49 tot +45 en alle soorten PCD's.

De fabrikant produceert ook veel accessoires om de montage van de wielen te vergemakkelijken en hun look te verzorgen, zoals wielmoeren, bouten, aluminium luchtventielen, naafringen en centerdoppen, alsook t-shirts om de merkkleuren met trots te dragen.

Japan Racing velgen overzicht