Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Op zaterdagen zijn wij telefonisch beschikbaar van 09:00 tot 12:00.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo CMS

CMS velgen: Kwaliteit en innovatie in lichtmetalen wielen

CMS, een gerespecteerde naam in de wereld van lichtmetalen velgen, belichaamt een rijke traditie van kwaliteit en innovatie sinds 1955. Met een productie van meer dan 10 miljoen wielen per jaar, is CMS een toonaangevende speler in de Europese markt, gewaardeerd voor zijn onberispelijke OEM-kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Bij CMS draait alles om betrouwbaarheid, duurzaamheid, en milieuvriendelijkheid, met een sterke focus op het leveren van uitmuntende producten die de tand des tijds doorstaan. Onze wielen, gefabriceerd in ultramoderne faciliteiten, ondergaan strenge testen om te verzekeren dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

CMS is trots op zijn langdurige partnerschappen met prominente automerken zoals Mercedes, Audi, Porsche, BMW en vele anderen, een blijk van vertrouwen in onze kwaliteit en innovatiekracht. Ons uitgebreide assortiment omvat een reeks stijlvolle en duurzame velgen, geschikt voor diverse voertuigen en rijomstandigheden.

Ontdek ons assortiment, waaronder de populaire CMS C22, C23, en C25 series, die stuk voor stuk een perfecte mix van stijl en functionaliteit bieden. Kies voor CMS velgen voor een combinatie van geavanceerde technologie, duurzaamheid, en een esthetiek die uw auto onderscheidt van de rest. Upgrade uw rijervaring met CMS - waar kwaliteit en innovatie samenkomen
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte CMS velgen voor uw voertuig te vinden.

CMS velgen overzicht

CMS velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar topkwaliteit en innovatie met CMS Velgen. Ontworpen voor duurzaamheid en prestaties. Blader door ons breed assortiment en vind uw perfecte match.

Bij diverse modellen van CMS kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle CMS velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

CMS geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt CMS velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van CMS kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van CMS en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande CMS velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte CMS velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op CMS velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe CMS velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik CMS velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen CMS velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of CMS velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of CMS velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke CMS velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden CMS velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De CMS velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u CMS online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van CMS eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn CMS velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw CMS velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik CMS velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van CMS bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste CMS velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke CMS velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken