Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Seventy9

Seventy9: Exclusieve aluminium velgen met uniek design en topkwaliteit

Seventy9, een exclusieve reeks aluminium velgen, is een perfecte keuze voor de veeleisende gebruiker die op zoek is naar unieke ontwerpen en hoge kwaliteit. Met meer dan een dozijn opvallende modellen in maten van 15 tot 20 inch, biedt Seventy9 een revolutionaire verandering voor uw auto.

Het getal '79', symbolisch voor voltooiing (7) en perfectie (9), weerspiegelt het goudstandaardkarakter van deze velgen. Deze combinatie resulteert in een product dat zowel uitmuntend als verfijnd is, en mogelijk uw 'schat' wordt.

De velgen zijn ontworpen met een hoge esthetische waarde, en bieden effectieve en originele ontwerpen in een verscheidenheid aan afwerkingen en kleuren. De finishing touch van de velgen, gerealiseerd door deskundige ontwerpers, zorgt ervoor dat elk model verrast met zijn artistieke en verfijnde uiterlijk.

Kwaliteit is gegarandeerd bij Seventy9, met gebruik van bewezen grondstoffen, moderne technologieën en strenge controle in elke productiefase. Dit resulteert in velgen die uitblinken in kwaliteit, bevestigd door JWL- en VIA-certificeringen.

Kortom, Seventy9 biedt een unieke combinatie van stijl, kwaliteit en technische innovatie, waardoor uw auto opvalt met een set velgen die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel superieur is.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Seventy9 velgen voor uw voertuig te vinden.

Seventy9 velgen overzicht

Seventy9 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de unieke en kwalitatief hoogwaardige aluminium velgen van Seventy9. Een breed scala aan maten en designs voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Bestel velgen van Seventy9 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Seventy9 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Seventy9 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Seventy9 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Seventy9 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Seventy9 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Seventy9 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Seventy9 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Seventy9 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Seventy9 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Seventy9 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Seventy9 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Seventy9 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Seventy9 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Seventy9 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Seventy9 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Seventy9 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Seventy9 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Seventy9 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Seventy9 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken