Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Mercedes-Maybach velgen gemakkelijk online bestellen

Op zoek naar de perfecte velg voor uw Mercedes-Maybach? Wilt u een velg waarmee u de uitstraling verbetert? Sportief, elegant of tijdloos? Het grootste assortiment velgen van Europa samengevoegd in onze velgenconfigurator met handige filters. Selecteer het model van uw Mercedes-Maybach om alle beschikbare velgen voor uw voertuig te zien. Verfijn de selectie vervolgens op inchmaat, kleur of andere kenmerken. Allemaal 100% geschikt en passend voor uw voertuig.

Bestel losse velgen of maak uw bestelling compleet met zomer- of winterbanden, TPMS bandendruksensoren en andere accessoires. Aan huis geleverd of in onze werkplaats op uw voertuig gemonteerd. Geniet van al het moois wat Giva Wheels te bieden heeft. Vind de mooiste velg, wij doen de rest!

Selecteer het model van uw Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach GLS-Class

Mercedes-Maybach S-Class

Staat uw voertuig er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2985 reviews
zeer tevreden en goede service
laurent - heist op den berg
had een set velgen besteld en aangeduid dat ik ze wenste op te halen. Echter door omstandigheden op het werk kon ik ze niet direct gaan ophalen. Gemaild met de vraag of ze ze alsnog konden opsturen (wat ze overigens gratis doen) werd dit direct geregeld. Stuurden mij een betaallink om het openstaand bedrag nog te betalen en een week later de velgen netjes thuisgeleverd gekregen. Voor de rest ook tevreden van de prijs en het aanbod.
Topservice!
Frederik - Evergem (België)
Dit was mijn eerste ervaring met GiVa Wheels. Ik zocht en vond er een prachtige set velgen met passend rubber voor mijn zwarte MINI Cooper: de Monaco CL2 5H, Black with polished face en 18 duim groot. De bestelling was snel geregeld en al na enkele dagen kreeg ik de bevestiging dat alles klaar lag in hun werkplaats in Goirle. De afspraak was dat ik - vanuit België - bij hen langs zou komen voor het monteren van de set. Daar aangekomen werd mijn MINI meteen opgetild en van zijn nieuwe schoeisel voorzien. Het resultaat was beter dan ik had gehoopt. De wielbogen zijn perfect gevuld en hij staat lekker stoer op z’n poten! En de polished face sluit netjes aan bij de chroom elementen van mijn MINI.
Prima bedrijf
Roy Ekkebus - eek Ubbergen
Had mijn velgen gekocht via internet en besproken met een medewerker. alles goed verlopen alleen helaas een wielmoer is kapot gegaan bij het demonteren van de oude velgen en moet ik zelf een nieuwe gaan kopen. ik raad dit bedrijf aan
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!