Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
In verband met een bedrijfsfeest zijn wij vandaag telefonisch niet bereikbaar na 16:45. Wij vragen hiervoor uw begrip
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Asanti

Over Asanti

Asanti brengt het begrip luxe naar een geheel nieuw niveau door het leveren van unieke ontwerpen en geavanceerde afwerkingsopties. Wij mengen samen prachtige looks met trend-setting aangepaste afwerkingen aan de meest weelderige gesmede wielen beschikbaar op de markt van vandaag te leveren. Wij zijn trots op onze elegante ontwerpen en onberispelijke kwaliteit. Omdat wij weten dat de concurrentie op het gebied van luxe velgen enorm groot is, investeren wij voortdurend in nieuwe technologieën en verbeteren wij het beste. Gemaakt van het beste aluminium en gesmeed met de ultieme aandacht voor detail, Asanti wielen stellen normen die geen enkel ander merk kan bereiken.

Asanti is het juiste merk voor iedereen die uitmuntendheid zoekt en geen compromissen accepteert. Onze klanten zeggen dat aangepaste wielen van Asanti het allemaal hebben: nek-brekend design, adembenemende afwerking, hoogwaardige materialen, en eeuwige duurzaamheid. Asanti wielen zijn een dikke lijn die u scheidt van de gezichtsloze menigte van klonen. Dit merk kent geen gelijken als het aankomt op het leveren van luxueuze looks en uitmuntende kwaliteit. Dankzij trendsettend design, eersteklas materiaal en vakkundig vakmanschap is Asanti een synoniem van klasse geworden. Op elk wiel kunt u rekenen voor een luxe stijl en uitzonderlijke duurzaamheid. U bent van harte welkom om te kiezen uit verschillende afwerkingsopties. Chromen velgen, zwarte velgen, en op maat gespoten velgen zijn allemaal verzameld onder één dak. Asanti-wielen worden ook aangeboden in maten variërend van 18" tot 34" in diameter. Dus, het maakt niet uit welk voertuig je hebt, Asanti heeft de juiste set van aangepaste wielen voor je. En als je perfecte Asanti wiel er niet is, zullen de ontwerpers van het bedrijf het graag voor je maken.

Asanti velgen overzicht

Asanti velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Asanti weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Asanti velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Asanti treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Asanti zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Asanti, variërend van 19 inch tot en met 28 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Asanti velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Asanti velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Asanti velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Asanti leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Asanti op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Asanti velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Asanti velgen, daarnaast worden Asanti velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Asanti velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Asanti velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Asanti gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Asanti optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Asanti velgen?

Asanti gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Asanti op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Asanti bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Asanti bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!