Uw bestelling GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België! Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, plug-and-play!
Logo IspiriLogo Japan RacingLogo BBSLogo KMCLogo HeloLogo AEZLogo FuchsLogo Z-PerformanceLogo OXXOLogo Radi8

De voordelen van Giva Wheels

Recente montages

Bezoek onze fotogalerij
Header: Over Giva Wheels
Over Giva Wheels
Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we! Sinds de oprichting in 2010 heeft zich een solide en gezond bedrijf ontwikkeld boordevol online en offline marktkennis. Giva Wheels is gevestigd in Goirle en heeft intussen meer dan 12 werknemers om haar klanten op maat te kunnen bedienen. Ondanks de digitalisering blijven de werknemers van Giva menselijk en daarom bereikbaar via allerlei kanalen als Telefoon, Live-chat, Facebook, WhatsApp, email en natuurlijk, wanneer u ons bezoekt. In de
Lees verder
Uitstekend!
9.5
Gebaseerd op 2556 reviews
Goede en eerlijke velgendealer.
Andy Gamiz Serna - Lummen
De specs van de velgen zijn getrouwheidswaar, kleine vergetelheid met bestelling, daarmee het sterretje minder, maar desalniettemin, goede verwerking + snelle levering, top!
Vriendelijke top service
Lennard - Wolvega
Zelf de velgen uitgezocht en daarna even gebeld en de rest werd snel in gang gezet door givawheels. Ook de naafdiameter is gelijk aangepast bij Schmidt door het personeel van givawheels met de gewenste naafdop in kleur. Zo zie je maar weer, heb je iets op het oog de rest regelt Givawheels!
Prima advies/service
wim de bruin - Dinteloord
Advies gevraagd omtrend velgen, samen kwamen we er wel uit. Laten monteren was zo gebeurd, levertijd was ook netjes aangegeven en klopte ook.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag Open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken