Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ProLine Wheels

ProLine Wheels: Duitse topkwaliteit in lichtmetalen velgen

ProLine Wheels, opgericht in 1996 in Duitsland, heeft zich in meer dan een kwart eeuw ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk in de productie van hoogwaardige lichtmetalen velgen. Als pionier in de branche, combineert ProLine esthetiek met functionaliteit, waarbij ze nieuwe maatstaven stellen op het gebied van design, service en kwaliteit.

De velgen van ProLine worden gekenmerkt door een hoge mate van creativiteit en expertise, met gebruik van de nieuwste technieken en CAD-systemen. Deze aanpak resulteert in een assortiment van velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een hoge prestatie leveren. Alle velgen van ProLine, inclusief de forged modellen, zijn 100% gemaakt in Duitsland, wat zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het assortiment omvat modellen zoals AX100, B1, BX700, CX200, CX300, PF25 Forged, PFG Forged, PFM Forged, PFR Forged, PFZ Forged, PJ, PXD, PXF, PXK, PXL, PXV, PXW, S1.1 Marlin OP1, SX100, UX100, VX100, en ZX100. Deze velgen zijn beschikbaar in verschillende maten en afwerkingen, waaronder mat zwart, zilver, grijs en unieke kleuren zoals mat goud en gepolijst voorkanten.

ProLine Wheels' focus op innovatie en kwaliteit maakt hun producten ideaal voor klanten die op zoek zijn naar velgen die zowel de prestaties als de esthetiek van hun voertuigen verbeteren. Met hun robuuste constructie, strak design en toewijding aan klanttevredenheid, belichamen ProLine Wheels de Duitse standaard van vakmanschap en technologische superioriteit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ProLine velgen voor uw voertuig te vinden.

ProLine velgen overzicht

ProLine velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de innovatie en het vakmanschap van ProLine Wheels, een premium merk gespecialiseerd in hoogwaardige lichtmetalen velgen. Made in Germany voor maximale prestatie en stijl.

Bij diverse modellen van ProLine kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van ProLine Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande ProLine velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ProLine velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op ProLine Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe ProLine Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik ProLine Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen ProLine Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of ProLine Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of ProLine Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke ProLine Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden ProLine Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De ProLine Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u ProLine Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van ProLine Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn ProLine Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw ProLine Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik ProLine Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van ProLine Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste ProLine Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke ProLine Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken