Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cades

Cades Wheels: Een erfenis van kracht en stijl in autowielen

Sinds 2008 heeft Cades Wheels, vernoemd naar de zoon van de oprichter, zichzelf gevestigd als een symbool van kracht en veerkracht in de wereld van autowielen. Met wortels die teruggaan tot de vorige eeuw, combineert Cades klassieke ontwerpen met hedendaagse stijlen, met als resultaat een reeks wielen die zowel tijdloos als innovatief zijn.

Bij Cades draait alles om het creëren van een erfenis en het schrijven van geschiedenis in de auto-industrie. Na een belangrijke rol te hebben gespeeld in het vestigen van enkele van de grootste wielmerken in het Verenigd Koninkrijk, heeft Cades zijn eigen unieke pad uitgestippeld, gericht op kwaliteit, sterkte en duurzaamheid. Hun wielen, geproduceerd in een TUV-gecertificeerde omgeving, ondergaan strenge tests om te garanderen dat klanten een product van topklasse ontvangen dat niet alleen fantastisch oogt, maar ook uitzonderlijk presteert.

Cades heeft een indrukwekkend assortiment, waaronder modellen zoals Apollo, Artemis, en Vulcan. Deze collecties bieden een breed scala aan maten, zoals 19 en 20 inch, en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals zilver, mat zwart, en gunmetal met gepolijste accenten. Elke velg is ontworpen met het oog op de Britse weersomstandigheden, gebruikmakend van poedercoating op alle gepolijste oppervlakken en epoxyhars middenkammen voor een langdurig mooie uitstraling.

De nadruk bij Cades ligt op het leveren van uitzonderlijke producten voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl in hun wielen. Hun persberichten en onderscheidingen spreken boekdelen over hun toewijding en vakmanschap. Met meer dan een decennium ervaring in de branche, staat Cades Wheels garant voor een product dat niet alleen de markt leidt in looks en stijl, maar ook gebouwd is om elke uitdaging aan te gaan. Voor de autoliefhebber die op zoek is naar een combinatie van esthetiek en prestatie, zijn Cades velgen de ideale keuze.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cades velgen voor uw voertuig te vinden.

Cades velgen overzicht

Cades velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Cades Wheels, gespecialiseerd in krachtige en stijlvolle velgen zoals Apollo, Artemis en Vulcan. Perfecte mix van kwaliteit en design.

Bij diverse modellen van Cades kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cades en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Cades velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Cades velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Cades velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Cades velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Cades velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Cades velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Cades velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Cades velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Cades velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Cades velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Cades velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Cades online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Cades eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Cades velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Cades velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Cades velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Cades bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Cades velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Cades velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken