Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cades

Over Cades

De naam Cades, geboren in 2008 en vernoemd naar de zoon van de baas, stamt uit de vorige eeuw - een oude Engelse naam die wordt geassocieerd met kracht en veerkracht. Bij Cades Wheels draait alles om het schrijven van geschiedenis. Na het helpen vestigen van enkele van de grootste wielmerken in het Verenigd Koninkrijk, was het tijd om onze eigen wortels te leggen en iets van een erfenis voor Cades te creëren.

We hebben klassieke ontwerpen gemixt met meer hedendaagse stijlen, met de nadruk op kwaliteit, sterkte en duurzaamheid. Onze wielen worden gemaakt in een TUV gecertificeerde omgeving en streng getest om ervoor te zorgen dat u een eersteklas product krijgt dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook echt werkt.
Cades wielen bestaan al meer dan 10 jaar, en u kunt er zeker van zijn dat u elke keer een kwaliteitsproduct krijgt. Ontworpen vanaf de grond tot niet alleen op te scheppen markt toonaangevende looks en stijl, maar ook gebouwd om alles wat het Britse weer kan gooien op het te nemen. We gebruiken poederlak op alle gepolijste oppervlakken om de meest veeleisende wegomstandigheden aan te kunnen. We gebruiken ook middenkammen van epoxyhars voor een blijvend mooi uiterlijk en we maken wielen nooit te zwaar, zodat het gewicht tot een minimum beperkt blijft. In wezen bieden wij uitzonderlijke producten voor mensen die om wielen geven. Onze persberichten en onderscheidingen spreken voor zich.

Cades velgen overzicht

Cades velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Cades velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Cades kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Cades, variërend van 18 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Cades velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Cades zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Cades zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Cades modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Cades lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Cades velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Cades velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Cades velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Cades velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Cades velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Cades leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Cades op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Cades velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Cades velgen, daarnaast worden Cades velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Cades velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Cades velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Cades gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Cades optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Cades velgen?

Cades gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Cades op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Cades bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Cades bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!