Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Hawke

Over Hawke


HAWKE Wheels maakt aftermarket lichtmetalen velgen voor prestigieuze auto's en SUV-modellen van Land Rover, Range Rover, Rolls Royce en Bentley.

Met 30 jaar ervaring in de Britse wielen industrie, hebben we een lang gevestigde lichtmetalen velgen merk, met een bewezen reputatie voor stijl en kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk, Europa en over de hele wereld.

Onze eerste aftermarket velg werd uitgebracht in 2005 als aanvulling op de nieuw gearriveerde Range Sport in zijn eerste incarnatie als het L320 model. In de jaren daarna hebben we een sublieme collectie van zowel zwaartekracht gegoten, flow-gevormde en op maat gesmede wielen met duizenden verkochte wielen over vele jaren.

Al onze wielontwerpen worden gemaakt door ons in-house designteam hier in Bedfordshire, UK. We zijn ook een waardevolle ontwerpbron geworden voor andere gevestigde automerken in hun reis.

Ons vriendelijke verkoopteam is zeer bedreven in het monteren van wielen en banden, en zal u graag adviseren over uw perfecte set lichtmetalen velgen. Met een enorme Britse voorraad wielen klaar voor verzending in een breed scala van stijlen, pasvormen en kleuren, zijn we er zeker van dat u precies vindt wat u zoekt.

Als u op zoek bent naar iets unieks, kunnen we een eenmalige set gesmede wielen voor uw auto maken.

Hawke velgen overzicht

Hawke velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Hawke velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Hawke kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Land Rover en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Hawke, variërend van 18 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Hawke velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Hawke zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Hawke zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Hawke modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Hawke lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Hawke velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Hawke velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Hawke velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Hawke velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Hawke velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Hawke leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Hawke op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Hawke velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Hawke velgen, daarnaast worden Hawke velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Hawke velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Hawke velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Hawke gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Hawke optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Hawke velgen?

Hawke gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Hawke op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Hawke bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Hawke bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!