Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Hawke

Hawke velgen: Exclusieve stijl voor prestigieuze auto's

Hawke Wheels, met meer dan 30 jaar ervaring in de Britse wielenindustrie, is een vooraanstaande naam in het segment van aftermarket lichtmetalen velgen. Gespecialiseerd in velgen voor voertuigen van topmerken zoals Land Rover, Range Rover, Rolls Royce en Bentley, onderscheidt Hawke zich door zijn stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen.

De collectie van Hawke omvat een breed scala aan ontwerpen, zoals de Aquila, Arion, Aspray Forged, en meer, beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waaronder zwart, mat zwart en donkerzilver. Elk ontwerp is het resultaat van zorgvuldig in-house werk van hun designteam in Bedfordshire, UK, en getuigt van hun streven naar innovatie en esthetische perfectie.

Hawke staat bekend om zijn aangepaste gesmede wielen, die een unieke touch geven aan elk voertuig. Met een uitgebreide voorraad in het Verenigd Koninkrijk en een deskundig verkoopteam, biedt Hawke klanten een uitzonderlijke service en advies bij het kiezen van de perfecte set velgen. Of klanten nu op zoek zijn naar een subtiele upgrade of een opvallende verandering, Hawke Wheels heeft iets te bieden voor elke liefhebber van luxe auto's en SUV's.

Hawke Wheels is meer dan een merk; het is een embleem van verfijning en prestige in de wereld van autoaccessoires. Met hun ongeëvenaarde kwaliteit, innovatief design en diepgaande kennis van de automarkt, blijft Hawke Wheels een toonaangevende keuze voor automobilisten die streven naar het allerbeste.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Hawke velgen voor uw voertuig te vinden.

Hawke velgen overzicht

Hawke velgen gemakkelijk online bestellen

Hawke Wheels biedt een uitgebreid assortiment premium lichtmetalen velgen, speciaal ontworpen voor luxe auto's en SUV's. Ontdek unieke designs en kwaliteit, perfect passend bij uw prestigieuze voertuig.

Bij diverse modellen van Hawke kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Land Rover en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Hawke en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Hawke velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Hawke velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Hawke velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Hawke velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Hawke velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Hawke velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Hawke velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Hawke velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Hawke velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Hawke velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Hawke velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Hawke online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Hawke eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Hawke velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Hawke velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Hawke velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Hawke bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Hawke velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Hawke velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken