Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 24H Du Mans

Over 24H Du Mans

24H Du Mans velgen, voor de sportman in hart en nieren

24H du mans is een merk aluminium wielen ontwikkeld om de dorst van de liefhebbers te stillen maar ook om de beroemde autorace te promoten.

Even ter herinnering: het circuit meet 13,629 km, maakt gebruik van een deel van het Bugatti-circuit en omvat een groot deel van de nationale weg. De beroemdste secties zijn de Tertre Rouge, Mulsanne en Arnage bochten en het Hunaudières rechte stuk, dat bijna 6 km lang is en waar de prototypes gedurende één minuut een snelheid van bijna 400 km/u aanhouden (het snelheidsrecord op het circuit staat op 405 km/u). De velgen met 24H du Mans-licentie zijn van Frans ontwerp en werden in 2010 gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van een klantenkring van liefhebbers die zichzelf in deze kleuren willen zien. Elke stap van de ontwikkeling, van het ontwerp door erkende ontwerpers op de markt, tot het verkrijgen van de meest drastische goedkeuringen zoals TUV, ECE-124 en JWL worden gemaakt onder het label "Conceived In France". Het gamma omvat innovatieve afwerkingen en elke 24H du Mans velg wordt geleverd met twee verwisselbare logo's. Zoals u ziet, is het kopen van 24H du Mans velgen een goede keuze voor een purist die een beetje exclusiviteit wil.

24H Du Mans velgen overzicht

24H Du Mans velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment 24H Du Mans velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van 24H Du Mans, variërend van 15 inch tot en met 18 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande 24H Du Mans velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment 24H Du Mans velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment 24H Du Mans velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van 24H Du Mans leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van 24H Du Mans op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

24H Du Mans velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor 24H Du Mans velgen, daarnaast worden 24H Du Mans velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om 24H Du Mans velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden 24H Du Mans velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van 24H Du Mans gemonteerd met banden?

U kunt velgen van 24H Du Mans optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar 24H Du Mans velgen?

24H Du Mans gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van 24H Du Mans op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van 24H Du Mans bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van 24H Du Mans bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!