Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 24H Du Mans

24H Du Mans velgen: Sportieve elegantie en Franse kwaliteit

24H Du Mans velgen zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van autosport en de iconische 24 uur van Le Mans-race. Deze velgen, een combinatie van sportiviteit en Franse elegantie, zijn gemaakt om de geest van een van de beroemdste autoraces ter wereld te weerspiegelen.

De velgen zijn ontworpen met aandacht voor de rijke geschiedenis van het 24H Du Mans-circuit, dat bekend staat om zijn uitdagende 13,629 km lange parcours, inclusief legendarische secties zoals Tertre Rouge, Mulsanne, Arnage, en het Hunaudières rechte stuk. Met snelheden die bijna 400 km/u bereiken, is het circuit een ware test van uithoudingsvermogen en techniek.

Het aanbod van 24H Du Mans omvat modellen zoals de GP1 in satijnzwart met gepolijst voorkant en de LM in zilver. Deze velgen zijn beschikbaar in maten variërend van 15 tot 18 inch, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen. De focus op innovatieve afwerkingen en de mogelijkheid om de logo's te verwisselen voegt een extra laag van personalisatie en exclusiviteit toe.

Elke velg van 24H Du Mans is vervaardigd met een compromisloze benadering van kwaliteit, waarbij ze voldoen aan strenge goedkeuringen zoals TUV, ECE-124 en JWL. Dit bewijst hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, cruciaal voor zowel dagelijks gebruik als voor prestaties op het circuit.

Het kiezen van 24H Du Mans velgen betekent kiezen voor een stukje autosportgeschiedenis, gecombineerd met moderne Franse stijl en technische uitmuntendheid. Deze velgen zijn ideaal voor de puristische autosportfan die op zoek is naar een vleugje exclusiviteit en een diepe verbinding met de racewereld.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 24H Du Mans velgen voor uw voertuig te vinden.

24H Du Mans velgen overzicht

24H Du Mans velgen gemakkelijk online bestellen

Beleef de legendarische 24H Du Mans-race met hun gelicenseerde aluminium wielen. Frans ontwerp en kwaliteit, perfect voor autosportliefhebbers die uniekheid waarderen.

Bestel velgen van 24H Du Mans en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 24H Du Mans velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 24H Du Mans velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 24H Du Mans velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 24H Du Mans velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 24H Du Mans velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 24H Du Mans velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 24H Du Mans velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 24H Du Mans velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 24H Du Mans velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 24H Du Mans velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 24H Du Mans velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 24H Du Mans online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 24H Du Mans eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 24H Du Mans velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 24H Du Mans velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 24H Du Mans velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 24H Du Mans bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 24H Du Mans velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 24H Du Mans velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken