Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ruuud

Ruuud velgen: Robuust en stijlvol voor bestelwagens

Ruuud, een dynamisch Europees merk, specialiseert zich in het ontwerpen van versterkte velgen specifiek voor bestelwagens. Met een focus op duurzaamheid en functionaliteit, combineert Ruuud klassieke elegantie met een stoere off-road look, ideaal voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

De Ruuud collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen, waaronder de populaire Mammut5 en Mammut6 modellen, beschikbaar in verschillende kleuren waaronder zwart, chroom en mat zwart. Deze velgen zijn niet alleen stijlvol, maar ook buitengewoon sterk en duurzaam, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.

Een opvallend model in het assortiment is de Ruuud Waterloo, speciaal ontwikkeld voor de Mercedes Sprinter en verkrijgbaar in 8x18 maat met TÜV-certificering. De Ridgeback, geschikt voor de Ford Transit Custom, is EC-gekeurd en biedt een agressieve off-road uitstraling.

Ruuud velgen zijn een perfecte aanvulling op ons bestaande assortiment van Borbet en Mak velgen, waardoor wij nu het meest uitgebreide programma voor bestelwagens aanbieden. Het unieke aan de Ruuud velgen is dat ze 'dedicated' zijn, wat betekent dat de originele toebehoren vaak overgezet kunnen worden, wat installatie en onderhoud vereenvoudigt.

Elke velg van Ruuud wordt geproduceerd in Europa, met een garantie van hoge kwaliteit en vakmanschap. Als u op zoek bent naar een combinatie van sterkte, stijl en veelzijdigheid voor uw bestelwagen, dan is Ruuud het merk voor u. Ontdek nu het volledige aanbod van Ruuud velgen en geef uw bestelwagen de upgrade die het verdient met een set duurzame en stijlvolle velgen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ruuud velgen voor uw voertuig te vinden.

Ruuud velgen overzicht

Ruuud velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Ruuud Velgen, hét merk voor versterkte velgen. Perfect voor bestelwagens met een keuze uit klassieke en off-road stijlen. Bekijk ons assortiment!

Bij diverse modellen van Ruuud kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Ruuud velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Ruuud en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Ruuud velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ruuud velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Ruuud velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Ruuud velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Ruuud velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Ruuud velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Ruuud velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Ruuud velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Ruuud velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Ruuud velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Ruuud velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Ruuud online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Ruuud eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Ruuud velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Ruuud velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Ruuud velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Ruuud bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Ruuud velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Ruuud velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken