Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Inter Action

Inter Action velgen: Top kwaliteit en design voor elke auto

Inter Action staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en diversiteit in design en maatvoering. Als onderdeel van onze Economy-Line, bieden we voor elk automerk en -type een passende velg. De combinatie van moderne productielijnen en nauwkeurige fabricagemethoden garandeert topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

De verscheidenheid aan opvallende designs maakt Inter Action tot een leidend merk op het gebied van lichtmetalen velgen. Of u nu op zoek bent naar iets klassieks of juist modern, Inter Action heeft het allemaal. Met speciale aandacht voor de winterperiode, zijn onze velgen ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan, zoals sneeuw, ijzel en pekel.

Inter Action velgen zijn niet alleen een praktische keuze voor zowel zomer- als wintergebruik, maar bieden ook een esthetische meerwaarde aan uw voertuig. De diverse range aan designs, van de strakke Inter Action Phoenix tot de robuuste Inter Action Kargin, biedt iets unieks voor elke autoliefhebber.

Kies voor Inter Action voor een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, stijl en waarde. Uw voertuig verdient velgen die zowel functioneel als esthetisch opvallen. Met onze uitgebreide selectie van Inter Action velgen, kunt u uw auto een persoonlijke touch geven zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte match voor uw auto!
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Inter Action velgen voor uw voertuig te vinden.

Inter Action velgen overzicht

Inter Action velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Inter Action Velgen - de perfecte mix van kwaliteit, betaalbaarheid, en stijlvol design. Geschikt voor alle automerken en -types.

Bij diverse modellen van Inter Action kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Inter Action en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Inter Action velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Inter Action velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Inter Action velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Inter Action velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Inter Action velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Inter Action velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Inter Action velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Inter Action velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Inter Action velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Inter Action velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Inter Action velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Inter Action online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Inter Action eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Inter Action velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Inter Action velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Inter Action velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Inter Action bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Inter Action velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Inter Action velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken