Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
In verband met een bedrijfsfeest zijn wij vandaag telefonisch niet bereikbaar na 16:45. Wij vragen hiervoor uw begrip
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Inter Action

Over Inter Action

Inter Action velgen kenmerken zich door een perfecte prijs- kwaliteitverhouding met een grote diversiteit in design en maatvoering. Deze mooi en strak vormgegeven Economy-Line biedt voor ieder automerk en -type een passende velg. Door gebruik te maken van moderne productielijnen is de kwaliteit gewaarborgd maar kan er toch tegen een scherpe prijs geproduceerd worden.

De grote diversiteit in opvallende designs maken van Inter Action velgen een toonaangevend merk op het gebied van licht metalen velgen.

Speciaal voor de winterperiode zijn er velgen ontwikkeld die tegen een stootje kunnen. Extreme weersomstandigheden (waaronder sneeuw, ijzel en pekel) hebben geen invloed op deze kwalitatief hoogwaardige velgen. Zomer en winter zijn velgen van Inter Action dus de beste keuze.

Inter Action, scherp geprijsde design velgen!

Inter Action velgen overzicht

Inter Action velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Inter Action velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Inter Action kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Inter Action, variërend van 14 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Inter Action velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Inter Action zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Inter Action zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Inter Action modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Inter Action lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Inter Action velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Inter Action velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Inter Action velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Inter Action velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Inter Action velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Inter Action leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Inter Action op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Inter Action velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Inter Action velgen, daarnaast worden Inter Action velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Inter Action velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Inter Action velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Inter Action gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Inter Action optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Inter Action velgen?

Inter Action gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Inter Action op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Inter Action bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Inter Action bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!