Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo TEC Speedwheels

Ontdek TEC Speedwheels velgen: Verhoog de esthetiek en prestaties van uw auto!

TEC Speedwheels staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van autovelgen. Met een passie voor precisie en een oog voor detail, biedt TEC Speedwheels een diversiteit aan velgen die de esthetiek en prestaties van elke auto verhogen. Ons assortiment, variërend van de AS2 tot de GT8 series, is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en stijlen van auto-enthousiastelingen overal.

Elke serie in onze collectie brengt een unieke flair, met beschikbare kleuren die variëren van klassiek zwart en gunmetal tot opvallende tinten zoals light green en rose gold. De beschikbare maten lopen uiteen van 16 tot 22 inch, zodat voor elke auto en elke voorkeur een passende optie beschikbaar is. Bijzondere aandacht gaat uit naar onze speciale edities zoals de GT EVO met polished lip en de GT-AR1, die klanten de mogelijkheid biedt om hun velgen te personaliseren met elke RAL-kleur.

Bij TEC Speedwheels geloven we dat velgen meer zijn dan alleen een onderdeel van de auto; ze zijn een uiting van persoonlijkheid en stijl. Ons doel is om elke klant te voorzien van velgen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook een persoonlijke touch geven aan hun voertuig. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte velgen die jouw auto onderscheiden van de rest.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TEC Speedwheels velgen voor uw voertuig te vinden.

TEC Speedwheels velgen overzicht

TEC Speedwheels velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de uitgebreide collectie TEC Speedwheels velgen, beschikbaar in diverse kleuren zoals Black, Bronze, Gold en meer, in maten variërend van 16 tot 22 inch. Vind jouw perfecte match!Alle TEC Speedwheels velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van TEC Speedwheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande TEC Speedwheels velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TEC Speedwheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op TEC Speedwheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe TEC Speedwheels velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik TEC Speedwheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen TEC Speedwheels velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of TEC Speedwheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of TEC Speedwheels velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke TEC Speedwheels velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden TEC Speedwheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De TEC Speedwheels velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u TEC Speedwheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van TEC Speedwheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn TEC Speedwheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw TEC Speedwheels velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik TEC Speedwheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van TEC Speedwheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste TEC Speedwheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke TEC Speedwheels velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken