Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo DRC

DRC Wheels: Geïnspireerd door originele uitrusting met unieke stijl

DRC, gespecialiseerd in lichtmetalen velgen, onderscheidt zich door een stijl die geïnspireerd is op de originele uitrusting van toonaangevende automerken zoals BMW, Mercedes en Audi. Elk DRC wielontwerp is een subtiele variatie op de originele fabriekslegeringen, waardoor een unieke maar herkenbare stijl ontstaat die de originaliteit van het merk waarborgt. Deze aanpak maakt DRC wielen een ideale keuze voor autoliefhebbers die de authentieke uitstraling van hun voertuig willen behouden met een vleugje individualiteit. De productie van DRC wielen voldoet aan de hoogste normen, met TUV-goedkeuring en JWL/VIA certificering, wat getuigt van hun kwaliteit en duurzaamheid. Populaire ontwerpen zoals de DRM, met een brede split/y-spoke design, zijn ideaal voor BMW en Audi. De DMG-serie, met een klassiek split 5-spoke design, past perfect bij de styling van Mercedes. Het assortiment van DRC omvat modellen zoals de DAA in zwart en gunmetal met gepolijste voorkant, beschikbaar in maten van 18 tot 20 inch, en de DLA in zwart met gepolijste voorkant, beschikbaar in 19 inch. De DMF-serie, verkrijgbaar in zwart en gunmetal met gepolijste voorkant in 18 en 19 inch, en de DMM in vergelijkbare afwerkingen, tonen de veelzijdigheid van DRC in het bieden van stijlvolle opties voor verschillende voertuigtypen. DRC wielen zijn dus een uitstekende keuze voor autobezitters die op zoek zijn naar een combinatie van kwaliteit, stijl en een design dat aansluit bij de originele uitrusting van hun voertuig. Deze wielen zijn meer dan alleen een visuele upgrade; ze zijn een bevestiging van toewijding aan kwaliteit, stijl en individualiteit, wat elk voertuig een klasse apart maakt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DRC velgen voor uw voertuig te vinden.

DRC velgen overzicht

DRC velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek DRC velgen, perfect voor BMW, Mercedes en Audi. Unieke designs met TUV goedkeuring en JWL/VIA certificering. Stijlvol en kwalitatief hoogstaand.

Bij diverse modellen van DRC kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van DRC en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande DRC velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DRC velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op DRC velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe DRC velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik DRC velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen DRC velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of DRC velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of DRC velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke DRC velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden DRC velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De DRC velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u DRC online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van DRC eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn DRC velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw DRC velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik DRC velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van DRC bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste DRC velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke DRC velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken