Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Avant Garde

Avant Garde velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Avant Garde velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Avant Garde kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Avant Garde, variërend van 17 inch tot en met 24 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Avant Garde velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Avant Garde

Oorspronkelijk gebruikt om de frontlinie van een oprukkend leger te beschrijven, wordt de term avant-garde nu toegepast op elke groep die progressief de grenzen van innovatie en creativiteit verlegt.

Met deze filosofie streeft Avant Garde Wheels ernaar om verder te innoveren dan wat is geaccepteerd als de status-quo in de wielenindustrie, door het produceren van superieure kwaliteit wielen met prestatiegedreven engineering in het achterhoofd. We realiseren ons dat zelfs het best uitziende wiel kan worden geruïneerd door een onjuiste maatvoering. Daarom ontwerpen we onze wielen vanaf het allereerste begin om een goede pasvorm te garanderen. Bij Avant Garde zijn we niet alleen gepassioneerd over de kwaliteit van onze wielen, maar ook over hoe ze er op uw auto uit zullen zien.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te handhaven, maakt Avant Garde gebruik van de nieuwste computer-aided engineering en testen bij de creatie van al onze wielen. Door gebruik te maken van Finite Element Analysis (FEA), zijn we in staat om gedetailleerde testmethodes uit te voeren om de sterkte en duurzaamheid van onze wielen te garanderen. FEA maakt gedetailleerde visualisaties mogelijk van waar een wiel kan buigen of draaien en geeft de verdeling van spanningen en verplaatsingen aan. Hierdoor kunnen complete ontwerpen worden geconstrueerd, verfijnd en geoptimaliseerd voordat er productie plaatsvindt. Om te garanderen dat we nooit aan kwaliteit inboeten, voldoet elk van onze ontwerpen aan de strenge tests van de door de industrie erkende JWL-norm. Om zelfs de kleinste gebreken op te sporen, worden onze wielen onder druk gezet in een speciaal ontworpen watertank en met röntgenstralen gescand op verborgen gebreken. Dit hele proces garandeert dat wij onze klanten producten van de hoogste kwaliteit leveren.

Als gevolg van onze unieke productiemogelijkheden, is Avant Garde in staat om voertuigspecifieke aanpassingen te produceren, ontworpen om zo agressief mogelijk te passen bij elke toepassing, zonder afbreuk te doen aan stijl. Elk Avant Garde wiel wordt geproduceerd met specifieke voertuigen in het achterhoofd om tegemoet te komen aan de verschillende niche-markten uit de industrie. Agressieve, maar functionele montage is ons doel om elk van onze wielen er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien op uw voertuig.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de auto-onderdelen industrie, begrijpen wij allemaal bij Avant Garde het niveau van aandacht voor detail dat van iedereen in deze industrie zou moeten worden vereist. Helaas zijn niet alle bedrijven gelukkig genoeg om te worden geleid en gerund door mede-auto-enthousiastelingen. Gelukkig is onze passie voor het ontwerpen van de best mogelijke wielen gemakkelijk te herkennen aan de kwaliteit en afwerking van al onze producten. Onze passie voor onze eigen voertuigen wordt weerspiegeld in het bedrijf en strekt zich uit tot ons verkoopteam, marketingafdeling, en magazijnpersoneel. Hier bij Avant Garde, worden we gevoed door enthousiastelingen en gedreven door passie.

Avant Garde velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Avant Garde velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Avant Garde heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Avant Garde velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Avant Garde Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Avant Garde velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Avant Garde velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Avant Garde leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Avant Garde op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Avant Garde velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Avant Garde velgen, daarnaast worden Avant Garde velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Avant Garde velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Avant Garde velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Avant Garde gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Avant Garde optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Avant Garde velgen?

Avant Garde gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Avant Garde op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Avant Garde bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Avant Garde bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!