Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Avant Garde

Avant Garde Wheels: Innovatie en creativiteit in wielenontwerp

Avant Garde Wheels, geïnspireerd door de avant-gardistische filosofie van vooruitstrevend denken en innovatie, richt zich op het overstijgen van conventionele normen in de wielenindustrie. Ze combineren superieure kwaliteit met prestatiegedreven engineering, met een focus op het creëren van wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een perfecte pasvorm hebben op het voertuig.

Bij Avant Garde wordt elk wielontwerp vanaf de grond af aan ontworpen, met behulp van de nieuwste computer-aided engineering en testmethodes. Door gebruik te maken van Finite Element Analysis (FEA), wordt elk ontwerp grondig geanalyseerd op sterkte en duurzaamheid. Deze grondige aanpak zorgt ervoor dat elk wiel voldoet aan de JWL-standaard, een erkende industrienorm voor kwaliteit en veiligheid.

Het assortiment van Avant Garde bevat diverse modellen zoals de M310 in gunmetal, hyper zilver en mat zwart, en de M359 in hyper zilver en mat zwart. De M510-serie in mat zilver met gepolijste voorkant en satijn zilver, en de M520R in zwart en gunmetal, tonen de diversiteit en aantrekkelijkheid van hun ontwerpen.

Avant Garde staat bekend om hun toewijding aan detail en passie voor wielenontwerp. Met meer dan 40 jaar ervaring in de auto-onderdelenindustrie, weerspiegelt Avant Garde de passie van auto-enthousiasten in hun producten. Elk wiel is ontworpen om zowel agressief als functioneel te zijn, en biedt een perfecte balans tussen stijl en prestatie. Met Avant Garde Wheels kiest men voor een merk dat wordt gedreven door enthousiasme en passie voor uitmuntendheid in wielenontwerp.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Avant Garde velgen voor uw voertuig te vinden.

Avant Garde velgen overzicht

Avant Garde velgen gemakkelijk online bestellen

Avant Garde Wheels staat voor vooruitstrevende innovatie en creativiteit in wielenontwerp. Ontdek hun hoogwaardige wielen, ontworpen voor perfecte pasvorm en stijl.

Bij diverse modellen van Avant Garde kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Avant Garde en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Avant Garde velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Avant Garde velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Avant Garde velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Avant Garde velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Avant Garde velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Avant Garde velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Avant Garde velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Avant Garde velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Avant Garde velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Avant Garde velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Avant Garde velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Avant Garde online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Avant Garde eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Avant Garde velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Avant Garde velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Avant Garde velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Avant Garde bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Avant Garde velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Avant Garde velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken