Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Fifteen52

Fifteen52 velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Fifteen52 weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Fifteen52 velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Fifteen52 treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Fifteen52 zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment.

Alle Fifteen52 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Fifteen52, variërend van 17 inch tot en met 19 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Fifteen52 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Fifteen52

Fifteen52, opgericht in 1996, is een velgenmerk dat wordt gedreven door een onsterfelijke liefde voor alles wat met auto's te maken heeft. Wij kiezen ervoor om verwachtingen en de notie van het volgen van trends van ons af te werpen om dingen op onze eigen manier te doen en bieden een unieke benadering van modern wielontwerp. Met een gezonde injectie van minimalistische designtaal en inspiratie uit de race paddocks en rally podia die onze vormende jaren hebben beïnvloed, streeft Fifteen52 ernaar om motorsport styling aan te passen aan de alledaagse ontmoetingen van het rijden op straat. Ons doel is om enthousiastelingen te voorzien van een race-stijl in een wiel dat de kracht heeft om dagelijks misbruik aan te kunnen. Door de jaren heen heeft Fifteen52 zijn eigen unieke segment gecreëerd in de aftermarket industrie en zijn ontwerptaal blijft onmiskenbaar. We delen dezelfde passie voor snelheid en het verleggen van grenzen, en we hebben het geluk dat we al bijna 10 jaar met Ken Block samenwerken, en wielen produceren voor zijn gekste ondernemingen en wildste auto's. Door het grote bereik van zijn autofratsen zijn wielen zoals de Fifteen52 Tarmac en Turbomac al snel moderne klassiekers geworden die over de hele wereld bekend zijn. We willen graag gebruik maken van ons huidige momentum en sterke fundament om vooruit te komen met een lijn van auto- en vrachtwagenwielen die opvallen tussen de rest en een impact maken op de autowereld.

Fifteen52 velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Fifteen52 velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Fifteen52 velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Fifteen52 leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Fifteen52 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Fifteen52 velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Fifteen52 velgen, daarnaast worden Fifteen52 velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Fifteen52 velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Fifteen52 velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Fifteen52 gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Fifteen52 optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Fifteen52 velgen?

Fifteen52 gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Fifteen52 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Fifteen52 bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Fifteen52 bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!