Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Fifteen52

Fifteen52 Wheels: Unieke motorsport stijl voor iedere auto

Fifteen52, opgericht in 1996, staat bekend om zijn unieke benadering van wielontwerp, diepgeworteld in een passie voor auto's en motorsport. Hun ontwerpfilosofie combineert minimalistische esthetiek met invloeden uit de race- en rallywereld, resulterend in wielen die zowel voor de dagelijkse bestuurder als voor de autosportliefhebber geschikt zijn. Fifteen52 streeft ernaar om de essentie van motorsport styling naar het dagelijks rijden te brengen, met wielen die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Fifteen52 heeft zich in de loop der jaren onderscheiden in de aftermarket industrie met zijn onmiskenbare ontwerptaal. Hun langdurige samenwerking met Ken Block heeft bijgedragen aan het versterken van hun merkidentiteit, met wielen zoals de Tarmac en Turbomac die inmiddels zijn uitgegroeid tot moderne klassiekers. Deze wielen zijn wereldwijd bekend en geliefd vanwege hun unieke stijl en prestaties. Het assortiment van Fifteen52 omvat modellen zoals de APEX in mat gunmetal en wit, CHICANE in mat zwart en matzilver, COMP in mat zwart en wit, en PODIUM in bevroren grafiet en snelheidzilver, beschikbaar in maten van 17 tot 19 inch. De TARMAC-serie, verkrijgbaar in asfaltzwart, goud en rallywit, en de TARMAC EVO in goud en rallywit, bieden een robuuste en race-geïnspireerde esthetiek. De TURBOMAC-serie, eveneens verkrijgbaar in asfaltzwart, goud en rallywit, illustreert het onderscheidende en innovatieve ontwerp waar Fifteen52 om bekendstaat. Fifteen52 wielen zijn de perfecte keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een wiel dat niet alleen indruk maakt op het gebied van stijl, maar ook bestand is tegen de eisen van zowel de weg als de racebaan. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en een unieke stijl, zijn Fifteen52 velgen een uitstekende aanvulling op elke auto, van dagelijkse rijders tot race- en rallyauto's.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Fifteen52 velgen voor uw voertuig te vinden.

Fifteen52 velgen overzicht

Fifteen52 velgen gemakkelijk online bestellen

Verken Fifteen52's onderscheidende assortiment van wielen, geïnspireerd door race- en rallysport. Ontdek de Tarmac en Turbomac series in diverse kleuren en maten.Alle Fifteen52 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Fifteen52 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Fifteen52 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Fifteen52 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Fifteen52 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Fifteen52 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Fifteen52 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Fifteen52 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Fifteen52 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Fifteen52 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Fifteen52 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Fifteen52 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Fifteen52 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Fifteen52 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Fifteen52 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Fifteen52 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Fifteen52 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Fifteen52 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Fifteen52 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Fifteen52 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Fifteen52 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken